112

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата ! Настъпва Ерата на Водолея ! Страхът, Тиранията и Хаосът ще бъдат победени ! ЛЮБОВ и СЪЗИДАНИЕ ще управляват !

111

Анонимен

преди 1 година

ЦРУ го взриви, това толкова просто и логично.Руснаците прощават но не забравят.

110

Байкор

преди 1 година

С това удариха икономическият двигател на Европата - Германия. Не Русия. Но с такива съюзници - така.

109

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем кой стои зад Северен поток. САЩ го взривиха, САЩ измъчват Асандж задето разкри мейлите на Килъри и го съдят в разрез със собствената си конституция, Епстийн беше убит в САЩ от американците. И децата ги знаят тия неща. Русия отрови Навални, Русия отрови Литвиненко, Олигарсите дето "изчезнаха" в началото на 2000-те, също Русия ги изби.

108

Стефано пиоли

преди 1 година

А разбраха ли кой стой зад взрива на кримския мост, като са такива всезнайковци?

107

Анонимен

преди 1 година

Прави впечатление, че в новините няма новини. Дъвче се едно и също. Защо ли?

106

Анонимен

преди 1 година

До123 До фрегатата Киев,а от Соледар изпратиха 20 камиона с моряци да си ги приберете.

105

лодкари ли ?

преди 1 година

а бе къде е флагмана "крайцера москва" ?

104

Анонимен

преди 1 година

Зеленият наркоман е клоунът на годината!

103

Анонимен

преди 1 година

До 121 Ти първо виж украинските клоуни в Киев пък после си давай определения.

102

Анонимен

преди 1 година

Московия е държава пълна с елитни клоyни!

101

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем кой стой зад взривовете на газопровода, просто няма доказателства. Именно заради това Русия не е включена в разследването. И тези приказки за някакви украински рибари са меко казано смехотворни!!!

100

Еми

преди 1 година

Кой има мотив - Вашингтон, Лондон, Киев и Брюксел. Кой има техническата възможност - Вашингтон и Лондон, с разрешението на Брюксел. Няма лошо да си изразяват мнението, ястребите, но да спрат да ни морализирст, колко са лоши руснаците. Знаем, че на Запад си гледат интереса, няма нужда да го оправдават с морал.

99

Анонимен

преди 1 година

Кадировците на Путин в действие.

98

Митев

преди 1 година

Русия не знае кой стои зад взрива на "Северен поток", Бит и е......ан признават ли си?

97

Анонимен

преди 1 година

До АбдокодирХоджибобоев: "...Метростанциите поразяват въображението. Архитекторите, дизайнерите, строителите могат да се гордеят. Гражданите благодарят за достойния труд..." - ___ - на незнаен брой военнопленници и лагерници от ГУЛАГ! Иначе нямаше да го има!

96

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

вашингтон пост, ард, шпигел, гардиън ето че и читалището се нареди за неко лев да предъвка пуснатия преди 10тина дена текст, дето само му сменят датите и източниците.

95

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

"В Русия, както и в целия свят живеят почтени, можещи, умни, творчески хора" ----------- За да се убедим в написаното е достатъчно да отворим тубата и да погледнем откритото преди дни БКЛ или Големият метрополитен пръстен в Москва - най-големият в света, 74 км. Възторг, красота, стил и съвременност. Метростанциите поразяват въображението. Архитекторите, дизайнерите, строителите могат да се гордеят. Гражданите благодарят за достойния труд.

94

Анонимен

преди 1 година

Москва така и не бе включена в разследването, но Русия много добре знае кои са терористите, които взривиха "Северен поток". За осъществяването на подобни терористични акции са предназначени специални подразделения със съответното оборудване и подготовка. Такива със сигурност имат Пиндостан и Наглобритания.

93

Анонимен

преди 1 година

Русия, както винаги е прекалено дипломатична. Много добре се знае кой стои зад диверсията на северен поток. Байдън го рече в прав текст. Ама чо да им сториш? Може ли някой да съди щатите и кой ще да е той? Ако решат ще взривят Европа, а вие ще мигате глупаво и неразбиращо.