14

до германеца

преди 1 година

Ти германецо, колко други китайци знаеш да са се преместили в Китай и колко китайци си виждал в Германия? Хайде полека, кой бил трола, уж било чудо, че знаел български език, а първи пише във форума!

13

Анонимен

преди 1 година

До Майстора ...това го пусках в друга тема, дори не разбрах как се озова в тази тема

12

Майстора

преди 1 година

Това е най-страшното нещо, което се е случвало на човечеството. Преминаването към дигитална валута би означавало абсолютен край на всякакви права и свободи. Могат във всеки момент да контролират колко пари имаш и в какъв срок трябва да ги използваш. И какво и колко имаш право да купиш. Има вече план за лимит на брой нови дрехи на човек. За лимит колко храни. Може да бъдат блокирани средствата по всякакъв повод - вижте Китай и Канада. За протест срещу правителството. За отказ от инжектиране.

11

Анонимен

преди 1 година

От гимназията не живея в България - това са 25 години почти. Ходя до България само да се видя с познати от дъжд на вятър, което да е било 10 пъти за по седмица две за тези години. Синът ми израстна като германец. Това, че все още говоря български е учудващо за мен и семейството ми. Ти си се хванал вместо същността на това, което казах за една дума да се заяждаш. Очевидно нямаш други аргументи и си личи кой е трола.

10

Анонимен

преди 1 година

Точно така, блъскайте минусчета на пост на който само тр...чета биха се засегнали!

9

Анонимен

преди 1 година

Като знам какви колеги инжИнери имам и ме е страх да отида на доктор.

8

Анонимен

преди 1 година

Човека пише инжинери и вие му давате плюсчета, щото Китай ви звучи антиевропейско. Еххх тролчетааа, как лесно се издавате

7

Анонимен

преди 1 година

До предния - Ако трябва ще го науча. Може и в Тайланд да ида или другаде. На 43 съм, 20 години опит на високи и отговорни позиции и проекти е Европа, имам познати в Азия. Синът ми е на 17, скоро завършва, говори 5 езика, също иска да е инжинер, казал съм му - учи в Азия, работи където искаш. Ей, това е бъдещето на Европа. Образован човек като се изкаже - гонят ни и канят африканци за обогатяване на гена. Ей такива като тебе и африканци ще останете в Европа.

6

Анонимен

преди 1 година

Лошо. Добре поне,че машинистът е видял и реагирал бързо.

5

Поредния лала-джия

преди 1 година

До 4 - Ама отивай в Китай да сееш ориз, бре! Какво седиш тука!Как точно мислиш да се доредиш в Китай за работа с техните влакове като ИНЖЕНЕР, след като нито в=си виждал нито си чувал за тях? А? А и езика им сигурно знаеш )))))

4

Анонимен

преди 1 година

Румънските влакове са "Боже, опази!" От пандемията насам и в Германия и в Холандия само аварии, стачки, глупости. Наистина се забелязва някакъв упадък в Европа. Бих се върнал в България, но там упадъка е още по-голям. Май ще ходя към Китай, там им трябват инжинери.

3

Анонимен

преди 1 година

До По същество - Ти по същесттво преувеличаваш силно за ЕС! В ЕС влаковете са си добре,,,,, и пътнически и товарни! Да, имаше 1 сериозен инцидент в Гърция наскоро, ама толкова за 5-6 или 10дини! Значи няма никаква нужда да се опллюва ЕС и да се слага в един кюп със САЩ, където действително падат от релсите товарни влакове на поразия от нач. на годината до сега поне 6-7 такива случая имаше, единия от които изключително тежък с голям пожар и кофти последствия за целия щат Охайо

2

Анонимен

преди 1 година

Бла-бла. Приказки на вересия, кръчмарско ломотене. Май през живота си не си виждал европейски, да не говорим за американски влакове. И вземете я научете тази граматика, бре, хора...

1

По същество

преди 1 година

САЩ и ЕС не могат влаковете да си оправят, тръгнали света да воят. Сега като няма ресурси на евтиния и колонии за крадене ще видим как европееца и американеца ще живеят като африканците преди 40 години.