17

Българин

преди 1 година

Ц-то на тези от мисирките на Борисов им липсва. Но пък, фамилията ми си започва с тази буква. Нещо в повече, дори и на кравиатурата ми си я имам. За разлика от лидера им на тези то Герб, Н есе казвам Цветанов. Нито пък Дончев или Атанасова. Те си мислят, че с избори ще депутатски субсидди ще си оправят животите. Не съм политик, но ще гласувам на поредните предстрочни избори за депутати. Но не и за безработните кандидати за работа от партията му на бившия член на БКП Борисов.

16

Певе;, от народните

преди 1 година

На тези, истинските ми от *** АД, ще им ги изпея тези за Василката, Имала майката и особено за Белите, манастирите.

15

Милионер

преди 1 година

Не го познвам този Петър Ганев, нито пък какво работи за да получава заплати. Вместо него, познавам работещите в Първата инвестиционна АД, които са ми истински приятели. Специални поздрави за тях. Особено, за работещите в клона на банката в ж. к. Дружба София.

14

Анонимен

преди 1 година

Едва ли защото СЩ са във фалит. $ и евро ще се обесценят. Силикон банка е поредната фалирала след фалита на лимо нената банка в 2007 г.

13

Анонимен

преди 1 година

Или ще вали, или няма да вали та и на тоя го раздава гадател за цените.

12

Анонимен

преди 1 година

Е то олиото има годност като стои по рафтовете. Така са те хранителните продукти. А родните спекулантчета са си и партийни отрочета естествено. С указания от масквето и бункер бият плъх болшевишки.

11

SS

преди 1 година

Аз Бай ви SS казвам ,че цените ще растът още за съжаление ! А слагането на таван на някои стоки може да доведе до стоков дефицит !

10

Анонимен

преди 1 година

"Вероятно" е ударението на статията. Аз вероятно тая година ще спечеля от Тотото.

9

Анонимен

преди 1 година

Шe rи чeшe no kopeмa и шe ce ycnokoят...

8

Valio

преди 1 година

Не успокоение а ми намаление трябва да има бе скааааааапаняк.........

7

Анонимен

преди 1 година

Пикът е преминат, ама сам не си вярва щом приказва "Вероятно...." )))

6

Анонимен

преди 1 година

Сега ви разправят че ако цените паднели щяло да е лошо за икономиката и щяло да има рецесия.Ама българина е *** и вярва на всичко което му кажат по телевизията.Затова си заслужавате високите цени че и още нагоре да ви дойде акъла в главата ама надали.Ще плащате и хоро ще играете.

5

баба мара

преди 1 година

в народа има свободни пари потреблението на дребно расте пазаруват като запоследно след като пазаруват домати по 5 и 6 лева инфлацията няма да намалееточно обратното

4

Lina

преди 1 година

Трябва на поне 15 , 20 продукта от първа необходимост да има стабилни цени ( най - малкото заради пенсионерите и хората в затруднение). Какъв им е проблема на веригите, нали ще си го избият от другите стоки - като кремове, дезодоранти, екстри. Така или иначе няма да са губещи.

3

Производител

преди 1 година

Това търговците прочели ли са го, киселото мляко удари 1.99 вече, а яйцата са по 0.69 за М размер.

2

Анонимен

преди 1 година

Вероятно ще има ама може и да няма.Вероятно има и извънземни ама не се знае.Така че вероятно в България значи че няма да има.Ще си растат цените до Космоса.

1

Анонимен

преди 1 година

"Вероятно"и Адриана Лима ще ми оправя сутрин спалнята!!!!