76

Т

преди 1 година

Еба4и и трябват на тая държава. Не програмисти.

75

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че не можете да обучите ИТ специалист (освен ако не говорим за вдигач на слушалка в кол център). Да си добър ИТ специалист значи да можеш да мислиш, да можеш да се учиш, да обичаш компютърните технологии и най-важното - да ТИ ХАРЕСВА. Само дето в бранша се намъкнаха желаещи високата заплата, а покрай тях и преподаватели, които гледат да им вземат парите. Читавите ИТ-та работят още от училище (ИЗНЕНАДА!!!), а в университет ходят само за дипломата. Щото не можете да ги научите и там!

74

Анонимен

преди 1 година

Всеки се бута в схемите и за готвач не се мисли да става.

73

Dnes

преди 1 година

е в Констипация.

72

Анонимен

преди 1 година

А фермери ще имали. Днес гледам край Самоков стадо мършави крави на свободна паша с малки вимета. Какво млеко ще даде , като е окаляна и слаба. Такива жалки крави никъде и в най бедното село на Бавария няма да видите. А Самоков се води град с огромно културно , туристическо, политическо, селско, революционно, национално и международно наследство. Щаб на Живковизма

71

Анонимен

преди 1 година

Обслужващ персонал требе, а не......незнам си ко.

70

Анонимен

преди 1 година

Идеализирането на готварската професия е в тон с културата на див материализъм, яжте, пийте прасенца. А душата ви накъде иска няма значение. Модерните ресторанти не са за нахранване, а да ви нарисуват мини- картинка в чиния, а вие да ахкате колко авангардно, да си правите селфи и да пращате на познати в кой специален ресторант сте били, а междувременно да излезете оттам по- гладни от преди да влезете. Парадиране и придаване на важност на маловажни неща. Изпро стачване.

69

Анонимен

преди 1 година

Споко, след 1 година с тия темпове, нито ще има останали ресторанти да не фалират, нито ИТ сектора ще е в цветущо здраве, няма да има нужда нито от едните, нито от другите кадри...

68

Икономист

преди 1 година

Ще им ги разкажем игрите и приказките на известните български политици и техните лидери. ОСОБЕНО, АКО ИМ ГИ ИЗИГРАЕМ РЪЧЕНИЦИТЕ. Със Симона, от Първата инвестиционната. БАНКАТА. БОТЕВА СИ Е ВАСИЛКА.

67

Дон Кикот

преди 1 година

Единствено готвача на Путин е по-платен от програмист :)

66

Певец, от българите

преди 1 година

Със Симоната Караманска ще ги играем ръчениците. Особено пък, ако Българията най-после си има редовно правителство. Дори извънземно да е, пак ще ги играем. Околото езерото в ж. к. Дружбата. Специални поздрави за приятелката ми от Фейсбука. Знам какво е да си приятел, с човек, когото те познаваш ! Аз просотне ъм от политиците и техните лидери в България. СЪС СТОЙНЕТО. Аз пък ще ги пея тези за Белите, манастирите или пък за Имала майката. Но пък, само когато Симоната ми даде правилните тонове.

65

ОФчо

преди 1 година

Ами населението на Бг първоначално, и а в последствие беше предназначено и превърнато в Обслужващ Персонал!!!! Това беше залегнало в прословутия "План Ран"... - Промишленаост, Машиностроене, Високи Технологии (з-д Роботостроене и з-д Запаметяващи устройства в Ст.Загора, бяха закрити, а производствените мощности - разпродадени), Ноу-Хай бяха закрити! Днес, Бг няма нито Тежка, нито Лека промишленост, дори Сел. стопанство, а скоро ще останем и без АЕЦ и тогава сме к.апут!

64

c++

преди 1 година

Представяте ли си да направят Hells Kitchen за програмиране вместо готвене - няма как да стане зрителите щяха да умрат от скука. Железни нерви се искат за програмирането си е истина. За хора които никога не се отказват е.

63

ха

преди 1 година

как така готвачи ? друго си е шеф :)

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 : Футболист например.

61

Програмист

преди 1 година

До dramaqueen : Ако можехте - да сте станали. Много опитват. Малко успяват. При нас работят най-добрите екземпляри с високо IQ, така че малко ви е височка летвата. Иначе да сте наводнили ИТ сектора.

60

Merilin

преди 1 година

Ми много ясно, че ще е така. Армията от ***, каквито са 95% от народа само това ги интересува - да се наплюска и да легне на дивана...

59

ит

преди 1 година

Аз вече мисля да си наема личен готвач не знам за вас :)

58

Анонимен

преди 1 година

Компютрите са хубаво нещо, но все пак трябва да се яде поне три пъти на ден. На ковпютър гладен не се работи.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 - Ще ти кажа, че всяка друга не е важна, с изклщчние на 1-2, че да не изглежда чак толкова гаден ...