58

агнешко

преди 1 година

не се яде на великден-бог ще ви накаже

57

Анонимен

преди 1 година

Агне не се ли ядеше на гергьовден?!? От кога го пробутват и на Великден?!? Не, *** ще си купя за 20 лв. килото, ама ми стана любопитно.

56

Гъчо

преди 1 година

Можете да си го наврете българското агнешко някъде. На пазара в Комотини и в Кавала 10 килограмово гевде (одрано, изчистено, без вътрешности ) е 90 евро, което е 18 лв./кг! Една разходка в събота и агнето на фурна е готово за празника!

55

Анонимен

преди 1 година

И въздух дишат.

54

ъХъ

преди 1 година

Бах таз Симфония, батее...!!! Нашите предци, не мижави агънца, а млади и сочни овци са клали по Великден и Гергьов ден, днес, българина не може да си позволи 2-3 кг агнешко!!! Какви смески, бе, аланкоолу, овцата пасе и хрупа тревицааааа...!!! Да въ е.. у бандюгите, в цената влизат ли масажите и "спа" процедурите на агнетата и овцете !!!!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон и ЕС ли държат спекулата в България? Докато има български тъъъпаци ще има и спекула, докато не проумеете че ви боцкат български потомствени Янко Шумкари ще си плащате до дъно!!!!!

52

коч

преди 1 година

прясно новозеландско - българско :)

51

Зозо

преди 1 година

Като няма пари за агнешко, яжте на Рундю ушите. Нали играхте хоро с него в изборната нощ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

50

Политолог

преди 1 година

Нормално си е да е скъпоъ агнешкото. Щом като дъщерите на генералите Борисов и Радев не искат да са овчарки. За мен ще е безплатно. Просот защото съмвнук на овчари, а не на Овчаров от списъка на Магнитски. Дори и в списъка на Гешев не съм. Просто защото не съм като завършилите в Симеоново. Демек, в академията им на МВР-тата. Като Борисов, или този, койти си мисли, че историята започва от него или пък от чалгаря Трифонов. Имало едно време едни партии Герб и ИТН.

49

баба мара

преди 1 година

агн месо от нова зеландия румъния македония и не се знае на колко години ебез яица и месо за великден от глад няма да измрем а от воините които сезавихрят около нас

48

Е И

преди 1 година

Миналата година не си купих агнешко и "оцелях". Тази година пак няма да си купя. Който може да си го позволи да купува.

47

Анонимен

преди 1 година

България вече 2 години е разграден двор и цари хаос.Миграция,престъпност,спекула и непосилна инфлация

46

ОФ

преди 1 година

Празниците само с плюскане ги свързвате,нямате наяждане!

45

Анонимен

преди 1 година

Човек може да изкара Великден и без агнешко или да отиде и да си го купи от производителя.

44

АНОНИМЕН 007

преди 1 година

ВСЕКИ ПРАЗНИК Е С КРЪВ ПОЛЯТ. ТАКА ПО-ЛЕСНО СЕ ВЪЗПРИЕМАТ ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ. БРАВО, НЕНАСИТНИ ТУМБАЦИ!

43

киро

преди 1 година

Ами яжте си го....

42

Bongo Bongo

преди 1 година

Да там е имало северни народи.Къде е връзката на заглавието сега с това,което питаш??и в БГ няма само бг и фесове има и куп други. Ако си расист , в богословски университет това е абсурдно и да говориш за арийска бг раса е смешно.3 века гръцко, 5 века турско, немско, руско, румънско още ни е южна добруджа там,.....абсурдно е...

41

Бай Дрън

преди 1 година

Боли ме шмайзера, агнешко не ям. По скоро налитам на зоб... Да вдигат цената и на свинското да ги еа. Все ще намерим какво да ядем.

40

Bongo Bongo

преди 1 година

Веско, четох ти размишленията. Противореиви са.. завършил си Богословие, което е прекрасно 5г не е малко време и краен атеизъм?))) изучил си наука за Бога, за да напишеш, че си атеист....но ще уважа изборът ти, понеже е решение на волята ти. Относно агнешкото се запитай същото самом че за свинете в Галилея, където Исус изгони демоните в около 2000 ***. Нали са арабският свят и нито юдеи и нито арабели ядат прасета, но там имало *** за отглеждане...не ти ли е странно? Да, отг

39

Анонимен

преди 1 година

Вчера бях в Кауфланд ,почти нямаше хора