16

Анонимен

преди 1 година

На последно място по ваксинации и на първо място по употреба на антибиотици. Има ли сляп да не вижда връзката?

15

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните изядоха антибиотиците на цяла Европа! Иначе все"леко"го били изкарали. Кой с двустранна пневмония, кой ритна камбаната, обаче е леко.

14

Анонимен

преди 1 година

Оставете хората на мира. Българинът е оцелял и пак ще оцелее. Лекарите знаят какво правят, по добре жив пациент, отколкото мъртав и пребит лекар. Антибиотиците спасяват живот.

13

Петко

преди 1 година

Един комшия се оплаква само боледувам, цял ден цигарата му е устата и бирата, тежи 50кг над нормата и вика тези антибиотици не ми помагат сигурно е 150-160кг , вие Българите водите най най нездравословния живот, за да си здрав най най най напред не трябва да пиеш и да пушиш, след това по чиста храна, и ако е възможно малко спорт, ама вие сте филосфи и сега ще ми изредите 100000 пречини и обиди и пак няма да го направите.

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя, ония с тръбата и ония с чувалите защо още не са в затвора?

11

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Не си спомням да съм ходил днес в битиви, това кога съм го казал? Мен като ми тръгна една глътка- към 6 сутринта се събудих и зацацах направо от бутилката. Антибиотици давахме срещу вируси, знаем, че не действат, ама нали сме на процент към фармата. Викат- изписвайте антибиотици, че залежаха. И ние изписваме и ни пада парица. А сега- наздраве, сипах си в чаша вече, с ледец.

10

СМО

преди 1 година

Таняк!

9

Анонимен

преди 1 година

Мчи нали Кантарчето точно това прокламираше у предните 3 години - ваксини и анти-ковид хапове, които - какво - включват антибиотици! А сега чуди и мае?! Мискин такъв!!!

8

а

преди 1 година

Къдя се загуби другият кл/оун - Кунчо ид.иота?

7

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо не коментират факта, че за разлика от преди, когато задължаваха хората да се тестват за ковид, за да влязат в мола, сега никой не може да задължи родител на дете със симптоми на скарлатина да го тества.. Детето се връща в градината, кръгът се завърта и децата нон стоп боледуват. За съжаление, скарлатината може и да повтори, може да има опасни последствия, но явно тук на никой не му пука за нищо!

6

Внимателно

преди 1 година

Диверсиите на МЕд мафията Са ПЛИТКИ.. Ежегодно до април терористи командващи ежегодния терор с нагло рекламиран пореден ГРИп//даже съобщават кога се очаква точно еди кой си нов щам да удари милиарди../ дават заповеди.През 2019 дадоха заповеди за БЕЗКОМПРОМИСНИ УБИИСТВа ВКЛ НА ЛЕКАРИ И МЕД СЕСТРИ..ПРОПУСНАХА традиционните заразявания на деца.. ИЗбити са десетки милиони с КОВИД генератори и активатори.. У нас мед мафиотите избиха много..

5

Чавдар Михов

преди 1 година

"По повод предупрежденията за епидемия от свински грип, Кантарджиев успокои, че той се предава от прелетните птици, а човек може много рядко да се заради."За свинския грип, който се предава от прелетни птици, сигурно има лек, но за "мисиркския грип" на "работещата" по публикацията няма лек.

4

Анонимен

преди 1 година

Скарлатината не е вирусно заболяване и се лекува с антибиотик!

3

Анонимен

преди 1 година

Антибиотиците са животоспасяващи при много възрастни хора с пневмония. Така, че като най-застаряваща страна е нормално да ползваме най-много антибиотици. А Кантарджията вместо да загрява за Нюрнберг 2, тръгнал да дава акъли.

2

Ликвидират Българите

преди 1 година

У НАС в БЪлгария колкото повече и по хронично болни има толкова повече милиарди ограбват от народа през бюджета и аптеките медицинската и фармацефтичната мафии.НА първо място в света сме по убииства с ИНСУЛТИ<ИНФАРКТИ<ДИАБЕТ И РАК.Лекарите ПИЧЕлят яко.. Всички граждани вкл Гълъб Донев са отровени с хлор токсични водни смеситечащи от чешмите вместо лечебна питейна вода. Следва НЕАДЕкВАТНО ЛЕЧЕНИЕ и ХОП всеки месец ЛИКАРСТВА НА КИЛОГРАМ.

1

Анонимен

преди 1 година

Ами не спряхте да плашите хората, а и вие самите им предписвате антибиотици срещу вирусни заболявания. Бизнес, кво се правиш!?