5

Анонимен

преди 1 година

Аз срам тук не виждам, а само наглост да се обвинява Европа и Италия, че не са навлезли в чужди териториални води за да приберат в Италия нелегални имигранти. То е един вид италианската брегова охрана да наруши закона като вкара в страната тези индивиди. Да се сърдят на либийците. А и в крайна сметка авантюристите сами са си виновни. Моето мнение остава, а именно по индивиди преминаващи нелегално граница по един или друг начин трябва да се стреля. Иначе никога няма да спрат

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Зомби!Прекосяват границата или водната шир,аа тук представят чужда на истинскта им самоличност.Лъжат,че са учили и ги приемат в Университети без дори да са били и на детска градина.Пет години по-късно клепат ваксини и Ви убиват.Е,да,знамето на ЕС ЕС с лилав като устните на мигрантите цвят и 12-те аврамистични родови звезди показват кой и с каква цел управлява Европа.Москва обаче не вярва на сълзи.Ще ги издави всички до един и една тия евреи вонящи грозни!

3

Ехаааа

преди 1 година

Чудесноооо......!

2

Щерю

преди 1 година

Явно нарочно обръщат лодките, като наближат Италия - за да попаднат в друг казус като бедстващи...

1

Анонимен

преди 1 година

Нормално е да ги критикуват. На борда е имало 47, само 30 са в неизвестност. Трябваше 47 да са в неизвестност. Като го направят това 20-30 пъти и ще спрат да идват. Потапяш надуваемата лодка и проблемът се решава.