25

българка

преди 1 година

Явно не рабирате съвсем точно проблема - а той е, че са ги качили на товарен либийски кораб, който естествено ще ги върне обратно в Либия !!!! Ей това им е проблема на либералчетата - че оцелелите нашественици няма да дойдат в Европа, а не че няколко от тях са се удавили !Иначе това си е ИНВАЗИЯ ! ДОКОГА ТАКА ?!?! Снимката е толкова красноречива - млади, здрави, мързеливи мъже. Искат в Европа, за да лежат, крадат и безчинстват! И нашите управляваши са на тяхна страна, за съжаление!

24

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А торбите с хашиша изплуваха ли или ромите италианци си ги приватизираха?Ро...Римски междуособици,дами и господа...ромски трагикомедии!

23

Чисти арийци

преди 1 година

Чисти арийци пристигат с хиляди, да обогатят генома на евротуземците.

22

aZ-ът

преди 1 година

Денят почва добре, да видим как ще свърши.

21

Анонимен

преди 1 година

До 20 Продали са си козите и кравите щот по лесно да ги храни Европа отколкото да работят на нивата.

20

Анонимен

преди 1 година

Интересно тези бедни и нещастни хора откъде имат по 3000 - 5000 евро да платят на каналджиите за да дойдат в Европа

19

Нахален Голтак

преди 1 година

Няма ли КОЙ да ги спре тези БъдещиСоциални ......... От доста време повтарям, Че трябва да се Стреля СТИГА СЪСШ......Н ХУМАНИЗЪМ

18

Анонимен

преди 1 година

Какво ревете бе про'с'таци, немците, французите и ес като цяло помага на притока, но ВИЕ гласуватецза тях. Защото сте по-про'с'ти от тях! Факт.

17

Анонимен

преди 1 година

Има търсене. Немците и ЕС ще увеличат предлагането. Преди немците организираха крауд фъндинг за капитанката на Сий Уотч 3, дето блъсна италиански граничен катер, сега да спретнат едно за 2-3 нови Сий Уотч-а.

16

Ало дръжките

преди 1 година

Кой ги организира, финансира, снабдява, навигира? Кой? Както питаше навремето жълтопаветния изключителен умнокрасивитет. Да уточним, че въпросът разбира се е риторичен ако някой реши да се прави на оригинален случайно. Разбира се, че никой - те просто валят от небето. Падат с росата. Та към дръжките - каква е прогнозата за мигрантите, ще валят ли? За досетливите ще споменем едни европейски и световни организиции като Световен комитет за миграция, Върховен бла бла за бежанците към ООН...и.т.н

15

aaa

преди 1 година

Зомбитата прииждат и няма кой да ги спре.ЕУ се пълни с неграмотни хора, които ще разчитат на помощи и ще се размножават като ***.

14

r3v0lv3r

преди 1 година

Нямам нищо против хората и едва ли бягат от хубаво, но си мисля, че е редно европейците да почнат да стрелят по тея и да разтръбят по цяла Африка, че ги чака само смърт ако се юрнат за Европа. Имат си държави да си ги оправят и да си стоят там.

13

Ха-ха

преди 1 година

Как в неизвестност? На дъното на морето са, толкова е просто, нъл тъй?

12

анонимен

преди 1 година

Е, тези не се спряха! Сега италианците били виновни?!

11

мак

преди 1 година

Охраната е за да охранява, тя не е спасители на плажа. Дали е гранична, брегова, във фабрика, задачата е една и съща. Но милозливите май искат да ликвидират тези структури, за да влизат всички отвсякъде, защото това е ценност европейска. Все едно да отворя врати в къщи да влезе всеки, който поиска.

10

Анонимен

преди 1 година

Двигателя на лодката кефи - даже и под вода е успял да ги добута донякъде. Със сигурност никой от пасажирите на тази лодка няма да бъде способен да създаава подобни продукти. Затова пък ще лежи на гърба на стъздаващите.

9

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Обвиняват бреговата охрана. Бреговата охрана да не е водноспасителна служба, второ да ги бяха оставили във водата, каквото биха направили те ако европейците бяха в подобна ситуация. Ако пък бяха до брега - разстрел като пушечно месо. (Говорим за нелегалните имигранти и трафиканти).

8

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А торбите с хашиш изплуваха ли?

7

Надуваемата Европа

преди 1 година

Загрижените и състрадателни либералчета всъщност мразят до смърт цивилизацията, която ги е отгледала, както е присъщо на хора с тежки психични проблеми. И много биха искали бързо да препълнят Европа с "образовани", "квалифицирани" и "добре възпитани" разноцветни пришълци, за да й видят сметката. Единственият изход от тази съсипия е превръщането на ЕС в непристъпна крепост, иначе ни е спукана работата. Впрочем тя и без това е спукана, ама да не се отплесваме в друга тема.

6

Анонимен

преди 1 година

на бреговата охрана не и е работа да Спасява мигранти, а да ги Потапя. Време е да почистят ръждата от бреговата артилерия.