17

тошо

преди 15 години

Дъщеричката сега е лице на Правителствената кампания "България - Добро Място за Работа" :)Как няма да е добро .....http:// .***.bg/bulgaria_video.php?cid=42

16

преди 15 години

Така е да живее безпристрастната прокуратура. Да живеят също и честните Доган, Първан, Р. Овч, Р. Петк. Както и хилядите знайни и незнайни партийни секретари, които изнесоха държавата. Някой знае ли какво се случи с Огнян Дойнов и децата му примерно. Тошко е крадец на семки в сравнение с тях. Аман от ченгесарски истории.

15

преди 15 години

Toy mrasnik mai zadmina i Stuchi Ynev,na vnimanieto na DANS,prokuratura i tn.!

14

преди 15 години

Следващият арестуван от тая общинска пасмина ще е Бойко Борисов - до 1 година... + другото и заради /общите/ далавери на солташака му Диков &брат - "случайно" изпълняващ длъжността главен архитект на София.

13

преди 15 години

Тошко Добрев си беше държава в държавата, всички знаеха за далаверите на Софийски имоти, не можело да се съди по служове?Ами защо не се самосезирхте, актовете им са публични и не са били тайна на никого, всеки може да ги прочете в нотариата/ агенция по вписваниякта8, или това пак е игра с публиката за пред Европа, защо вътре следва да са не само хигиенистите на Софийски имоти, но и много други , включително, общинари, кметове , някои от които се хилят нагло и то с години, без някой още да им е гръмнал черепа!

12

преди 15 години

Podkrepymte napalno,trybva da gi podkarat vsichki,te se znayt koisa i nai veche gospodina Nikolov...........

11

преди 15 години

Ще ги съдят с месеци, накрая ще кажат че нямат достатъчно доказателства и до там.

10

преди 15 години

za toshko i antoan slushame pochti desetiletie - kradtsi i dalaveradjii! otnovo ni puskate tazi davka! a segashnite kradtsi na evropeyski pari , kade sa? na sad ili v zatvora? ha ha ha

9

преди 15 години

Няма да се учудя, ако Георги Станчев от Пощенска банка не е бил спестовната касичка и на Тошко Добрев, както предишния е посочил за връзките му с Вальо Топлото и Валентин Първанов. Мисля, че когато Валентин Първанов е бил изпълнителен директор на ПРО-дружеството на НОИ, Георги Станчев е бил директор по собствеността в НОИ. Странно съвпадение, нали...Освен това, Георги Станчев беше и човек на тогавашния шеф на Пощенска банка - Владимиров. Абе нищо не се разбра какво стана с тях. Осъдиха ли ги или ги изпратиха да си харчат парите навън?

8

преди 15 години

Прав си 7. Един мой приятел, който е работил в Пощенска банка, ми беше споменал нещо интересно. Помните ли лицето Георги Станчев, който като експерт в Пощенска укриваше парите на Вальо Топлото. Е, този същият е бил и пощенска кутия на цитирания по-долу приятел на Тошко - Валентин Първанов. Та не се учудвам, че този Първанов е другарувал и с адаша си от Топлофикация и с бандита Тошко от Софийски имоти. Пари, много пари и общи интереси - това ги обединява тези мутри в костюми.

7

преди 15 години

както и сагата с Маргините. Дотук ги опазиха. Та защо не споменават кои са тези оценители, които са мафиотствали с Тошко Добрев. Какво става с приятелчето на Шулева и Едит Гетова Валентин Първанов. Този мушморок не само че окраде дружеството на НОИ като бивш изпълнителен директор, но същевременно подари държавен имот на Вальо Топлото в Приморско. Освен това, благодарение на неговите псевдо-оценки на софийските имоти Тошко Добрев подари на безценица на мутрите имоти за много повече от посочените два милиона. Неслучайно Тошко Добрев и Валентин Първанов бяха винаги заедно на своите тържества в столичните хотели.А сега Валентин Първанов се радва на построения с откраднатите пари хотел Виго в Несебър. И още, и още ...

6

малкият ужасен тасма

преди 15 години

ааа тошето ли само.айде давайте нататък.следващият софиянсики....една по една малките риби биват изяждани за да живеят големите.като свършат малките и голямата ще умре от глад.ама до тогава ще си намерят други бунаци да вадят кестени от огъня.за кой е рал този интересно.

5

Razbira4

преди 15 години

Както е тръгнало трябва всички които са били протежета на Софиянски да бъдат проверени.Визирам Антоан Николов и компания ,които окрадоха всичко до което се докоснаха.

4

Димитър Златков

преди 15 години

Прокуратурата всъщност прави услуга на г-н Добрев, защото Брендо го е поръчал заради неизпълнени ангажименти, от времето в което Тошко Добрев бе шеф на Софийски имоти. Арестуват го за да му спасят живота.

3

преди 15 години

borisov, za kakvo ti e da si premier, vij kva lapanica ima v sofeto, stoi si na na.sr.ania g.a.z

2

преди 15 години

Софиянски, Борисов и общинските съветници са мафия и трябва да бъдат съдени още по-строго от бизнесменаТошко

1

преди 15 години

Време му беше на тоя тошко!