83

Lokomotiv

преди 1 година

Жалко, че българските политици нямат собствена визия за нещата. Австрия не си пипали паметниците. Та ние ли? Тези негови думи казват всичко. Та ние сме българи. Ние определяме правилата. И ние сами ще си решаваме дали да има паметници и бюстове. Ние трябва да сме пример за подражание. Не другите на нас.

82

Анонимен

преди 1 година

между редовете ицко твърди, че като излъже хората и дойде на власт ще събори паметника, ицка твърди, че не губят идентичност като се прегърнаха с психодесните. ЗНАЧИ ТОГАВА ПП Е ПСИХОДЯСНА ПОД ПРИКРИТИЕ И СИ Е ИЗМАМИЛА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЧЕ Е ПРИМЕРНО ПСИХОЛЯВА. НИТО ЕДИН РАЗУМЕН ГЛАС НЕ МОЖЕ ДА ОТИДЕ ЗА ВАС..

81

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.

80

Анонимен

преди 1 година

Имам човек........ Ицо Измамата

79

Анонимен

преди 1 година

Тук Ицо Хазарта ме разочарова :( Тогава по същата логика не е трябвало да се разрушава и мавзолея на Г. Димитров, да,се сваля петолъчката от партийния дом и т.н , защото всичко е история. Да, но е срамна история и тези комунистически символи все пак бяха демонтирани! Същото е и с т.нар. ***. Той е най-внушителният символ на съветската окупация на страната ни и е ужасно унизителен символ! Просто го махнете от това място в София, че да не бие на очи!

78

Ганди

преди 1 година

Ицко тъ по то ,същия си като Наско напу шения ,разликата е чи ти си с едно ниво по горе щото си на бело,а той е на мари ху Ана

77

Космонавт

преди 1 година

Ицо Хазар(т)а. Това нещенце е с болшевишки гени. Няма да чета новината, но съм сигурен, че мазно (типично в хазарски стил) защитава подобието на паметник.

76

така е

преди 1 година

така е, ако искаш топло депутатско местенце, нагаждаш се към електората

75

Това

преди 1 година

Хазартът разгражда морала !

74

абе

преди 1 година

тоя кой е ?!

73

Владо

преди 1 година

Другари много лошо е, да се правят сравнения между круши и домати. Така е, като не си знаете историята. В Германия и Австрия е имало война, там има жертви, затова има военни паметници построени със средства на СССР. В България такава няма. Няма и жертви от страна на окупатора. Няма нищо. Този паметник не е военен, не е паметник на културата. Няма го в договора за паметниците с Русия от 1992г. Отваряте регистъра и проверявате. И най-лошо е, че сме го платили ние.

72

00

преди 1 година

Соджуци рапъри и чалгари начело на държава,това е недопустимо.Бг.е най пропадналата територия.

71

Чингис хан

преди 1 година

Борсука Христю. С големите букви заглавието, я питайте в Самоков кво значи туй? Че е много интересно.

70

Мдаа

преди 1 година

Който не удобрява руската имперска политика се заклеймява като фашист. Нямат елементарни познания по история. Фашизъм е имало само в Италия и се изразява като крайна форма на националСОЦИАЛИЗЪМ.

69

Ь

преди 1 година

Толкова е проС, че се взе на сериозно, гласувайте за него и отново вкарайте в Народното Събрание.

68

Рушащите

преди 1 година

Политиканите вместо да направят първо предложение, което да се обсъди какво да има на мястото на този паметник, те решават рушим... и така 33 години само се руши, защото е "от един друг период, който на нас не ни харесва". Може би и ако бяха надстроили на половината от разрушеното нямаше да сме толкова зле.....

67

Фалшиви надежди

преди 1 година

В ЗАГЛАВИЕТО на статията се говори за някакъв Ицо Хазарта КОЙТО БИЛ РАПЪР ,а просле в статията като се зачете това име го няма , отговаря на въпроси някой си от Продължаваме Промяната Христо Петров. И сега въпроса ми е скъпи мили български избиратели ВИЕ кой вкарахте в парламента ,родения български гражданин с име Христо Петров или някакъв измислен образ на рапър от музикални клипове ????

66

100кила

преди 1 година

Когато руснаците се научат да прават коли,филми и да са водещи в рок и поп музиката,тогава американци и англичани ще се научат да водат войни.

65

Бебо

преди 1 година

Жалко....

64

Траян

преди 1 година

Кажи ми / ако четеш това Днес.бг / какво положтелно научи от Ат. Атанасов, Хр. Иванов, от техните приятели Маджо и Бобоков /видяхме Хр.Иванов да влиза в джипа му и да излиза след 10 минути пред задния вход на НС /. Сподели ми какво...загуби ли идентичност, обедини ли се с някого....какво най - добро взе от тези момчета....