40

То си е за страх бе!

преди 1 година

Що, тука много ли сме спокойни?

39

БЕЗ ГАЗ

преди 1 година

ДА БЕ СЕ ПРОКАРВАТ ГАЗОПРОВОДИ ДО СГРАДИ В ЗЕМЕТРЪСНИ РЕГИОНИ.. ПОДАВАТ ЗАГИНАЛИ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА>. АКО има прокарани да се ИСКЛЮЧАТ..

38

Проучват

преди 1 година

МНого древна система трепереща пресича жепе линията Северно от катастрофата.. в Гърция .. Вероятно е продължение на северно анадолския разлом през Гърция северо источно от ЛАриса.. Експерти да огледат геотектониквата на региона..

37

Проучват с земетръси

преди 1 година

Засечени са очаквани хипоцентрове на тежки земетресения вкл: максимум до 9 поне един по активирания разлом до 190 км северно от 7.8 о Рихтер 2023.Поне един по Северно анадолския разлом ..Поне един по Вардарския линиамент .Има риск за региона КРит - Санторини - Мала азия..За района на София подават максимум до 7.8 .. Светнали са много потенциални огнища вкл от 4.5 до 7.8 по Рихтер..

36

Проучват повърхноста

преди 1 година

ДА се огледат мостовете над Босфора имало специфични треперения вкл на най источния.. НАвремето Цариград беше веиколепен град ..Подават проучващи. Византион бил по малък от Сердика - София..

35

Земята е жива

преди 1 година

Земетресенията в оня район се приемат като РАЗТОВАРВАЩИ.. НАд 16 000 досега. Експерти да определят ОТКАТНИ НАПРЕЖЕНИЯ ДО АЛПИТЕ ,КАРПАТИТЕ<КРИТ ,Егейско море,София..Има почти едно временни притискания от африканската платформа и Арабската Плоча към МАла Азия.. Зверски убити съветски - украйнски войни подават за ОСОБЕННИ ПРОНИКВАНИЯ В ГОРЕЩИ ЗОНИ ВКЛ ПОД ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА УКРАЙНА..

34

Дядо Коледа

преди 1 година

Експерти да направят проучвания .. В обект "Света София" има древна система видима вътрешно.. В Синята джамия този тип оръжие не се засича..Пирамидите,храмовете вкл в централна америка и Азия се ползват от друга древна цивилизация ,,Данните са че нарочно развъжда домашни хора с къси мъжки полови органи /до 25 сантиметра ефективни/

33

ДЯДО КОЛЕДА

преди 1 година

Черна терористична система следи оромни обеми през тн"Джамии".Ползва се древно оръжие..Отчита се спадане на НАПРЕЖЕНИЯТА СЛЕД РАЗРУШАВАНЕ НА МИНАРЕТА В Пострадалите региони..Този тип оръжие е открит у нас по време на въстановителни работи на работна станциия край Страросел.Системата е древна и следи обемно слънчевата система и почти всички палнети и спътници..вкл големи региони от повърхноста до Южна Африка и аляска..

32

Докато е време,

преди 1 година

Да махнат тези минарета, стърчащи около "Света София", мaйкaтa на всички църкви. Сега има техника, чрез която минаре може да се премести без да бъде разрушено. След това "Св. София" отново да започне да функционира като църква. Тогава може и да им се размине.

31

Ами

преди 1 година

Кой направи Света София отново на джамия?

30

Майстор Манол

преди 1 година

Минаретата не са строени от туруци, туруците строят колиби,!.

29

Анонимен

преди 1 година

тюркешите си го получават обратно.Карма.

28

Дълбоко Учуден

преди 1 година

Гледам високите минарета на голямата джамия в Цариград че са строени преди стотици години,и не са мръднали след толкова много прекарани земетресения.А после на заден план виждам новите и модерни квартали,строени със железобетон,как се срутват сякаш са строени със кибритени клечки.Та е логично човек да си зададе някои въпроси относно старото и модерното строителство.Може би и в България е така.Повечето стари сгради са преживели Чирпанското,но за новите не е много сигурно да издържат.

27

преди 1 година

София отдавна е малкия Диарбекир, до сега в кома ли беше? Абе целия тоя район си е ориенталски кл0зет който скоро Рихтерчо ще изkлати. Това се знае. Не се знае само кога. Ти му мисли, аз съм от другата страна на Планетата

26

До 21

преди 1 година

Гледай си ДиАрбекира и за София не му мисли

25

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува това нас нормалните хора?

24

Мими

преди 1 година

Пропуснах новините за земетресението ..!? Но вие, защо заличихте христянските образи в желязната църква Свети Стефан...!? Глупавите помнят, а умните си записват...Ще ве тресе та ум ще ви зайде...

23

sherlock

преди 1 година

"Списъкът на чакащите за една инжекция (????!!!!????)до три месеца"....

22

Ти да видиш..

преди 1 година

Не разрушаваме панелките за да спасим човешки животи. Природата ще ни накаже.

21

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 18 Огромните апартаменти в Сафия със стени от един метър ,строени от фашистите и сега в тях живеят комунистите , няма да паднат.Социалистическите труженици от панелките да му мислят.