13

Анонимен

преди 1 година

Истината е че човек мисли само за себе си , малко се вълнува от другите . За клюки да , но за приятелство , няма такова .

12

Анонимен

преди 1 година

Аз фейсбук нямам , направих си и като гледам е като сайт за запознанства , пише ти някой и след малко праща гола снимка , а допреди малко уж беше нормален . Имам Инстаграм само .

11

Анонимен

преди 1 година

Социалните мрежи са полезни, контакти с приятни хора, новини, близост, когато са далеч един от друг. Имунитетът е ръка за ръка с щастието и спокойствието, ако социалните мрежи го предоставят на човек, трябва ли да става отшелник, не разбира се. Контактувайте и бъдете щастливи.

10

Анонимен

преди 1 година

Социални медии?

9

Анонимен

преди 1 година

май развалят и правописа, ***

8

До годишния ком 5:

преди 1 година

Така докато се усетиш - ще станеш и на 50 и на 60 и животът замина. Бягай и се спасявай навреме! ..Въпреки, че то вече не останаха много местата за нормално развитие и смислено битуване. Но в БГ със сигурност, борейки се перманентно с тежки проблеми от най-ниско естество, със сигурност ще се ПОГУБИШ.

7

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно човечеството ще трябва да спре интернета и да се откаже от дигиталните технологии. Трябва да проумеем че има и други начини на съществуване. Това което имаме в момента не е единствения възможен път на развитие. Има много други пътища. Много други технологии и начини да се се живее на тази планета. Има висш космичен разум и той ще ни посочи пътя. Ако не слушаме ще ни побутне в правилната посока. Предишните дето сбъркаха и не слушаха какво им се говори им прати потоп.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако проучването е било с англичани то тогава е напълно невалидно за останалата част от света. Няма друга нация с по-лошо психическо здраве от тях.

5

30 годишен

преди 1 година

С измислянето на т,ъпите соц. мрежи живота се скапа... По-добре да бях се родил в края на 70-те или 80-те и нямаше да съм зависим от към компютър, интернет и телефон... Защото с тия проклети дигитални т,ъпотии не усетих как ми мина живота и станах на 30 год. А още нищо не съм видял от живота...

4

Правилната дума е

преди 1 година

Пенитарни мрежи.

3

Анонимен

преди 1 година

пишете глупости в днеса да развиете креативността!

2

Ха

преди 1 година

Мрежите са социални,не социарни.Ех тоя Гъгъл преводач....

1

Анонимен

преди 1 година

Социалните мрежи са болестогенни.