12

и като се

преди 1 година

До АнонименСъбуди потен и пръстите в контакта.Абе от къде ви намират такива оптЕмистЕ.

11

Анонимен

преди 1 година

Насо, ке платиш кат поп.

10

Анонимен

преди 1 година

В нормална държава никой не може да се "справи" с НАП Наско. Явно ще има обаждане от някой важна особа.

9

Стоян

преди 1 година

В нормалните държави отбор носещ името на национални герои няма, защото е ненормално да ги освиркват и обиждат.

8

Анонимен

преди 1 година

Как няма да се справите Наско.НАП като всяка държавна институция е в ръцете ви- на всички олигарси.Всичко е ваше и така ще е докато не дойде нов комунизъм и ви отсече тъпите глави.Не на вас явно, а на пра пара пара внуците ви.

7

Финансист

преди 1 година

Аз също имах проблеми с тези от НАП. Но пък, изобщо не им позволих да ме съветват за каквото и да било. Време е да го закрият този нап, за да се оправи най-после българският футбол.

6

ГЕРЕН

преди 1 година

ВАЖЕН Е ТВОЯТ ПЪТ ДА ИЗВЪРВИШ ДО ПОРТАЛА НА ГЕРЕНА. И ТОГАВА ЩЕ СЕ СПРАВИМ НИЕ ПРЕВЪРЖЕНИЦИТЕ И ТОЧНИТЕ ХОРА В ЛЕВСКИ. ОДИ СИ НАСЕ. НИЕ ТЕЗИ ДУМИ ОТ ТВОЙТА УСТА СМЕ ГИ ЧУВАЛИ ДЕСЕТКИ ПЪТИ. И СЕ СА МЕНТЕ. СЕГА ИЗКАРА И ПУТИН ВИНОВЕН ЗА ТРАНСФЕРА. И ОТ КОГА НАП ДАВА СЪВЕТИ КОЙ И КЪДЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ. ОПЛЕТЕ СЕ КАТО ПАТЕ У КАЛЧИЩА.

5

Анонимен

преди 1 година

Левски 1914г Винаги е бил Отбора на народа и завинаги ще си остане така дълговете ще се погасяват и при едно влизане тая година в групите на уефа ще се погасят до края на годината и Следващата година вече на 110г Левски 1914г ще бъде новия шампион на България .И Наско и Мъри са доказани професионалисти не като мутрата Ганчев дето купува съдий и мачове за да е първи

4

Алекс

преди 1 година

Не път,а цяла магистрала към "В" група.

3

Българин

преди 1 година

Кога най-после Левски ще се справи с тези от НАП ? А и кога ли ще играят. Важно е кои ще са им съдиите. Управлението на бизнес изобщо не е като да играеш комар.

2

?!?

преди 1 година

Левски няма нов собственик, защото Божков иска много пари за практически фалирал клуб. А Сираков експлоатира синята мечта за пари. НАП не е имала такива политика към никой длъжник както към клуб Левски и това вече трябва да спре.

1

пришълецът

преди 1 година

Гейарена и говеждият обор са пред фалит:))))