19

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.

18

Антипутиноид

преди 1 година

Възраждане като цяло събраха русофилските гласове. Успокоява ме, като видях, че са само 10% от населението. С толкова пари за пропаганда и мрежи за организиране на гласуване едвам събират 10%. Пожелавам им на следващите избори 8%, да се движи с демографския профил на избирателя все пак.

17

Анонимен

преди 1 година

И понеже е така.Аз ще гласувам За Възраждане!Възраждане Не подкрепя Оръжия за Украйна!Възраждане Не подкрепя,да си сваляме гащите на САЩ!Възраждане Не желае Война между САЩ и Русия!Възраждане Не подкрепя "ЕС"!ЕС е пълен с Продажници и подкрепят Амариканската"политика"в Европа! Вече искаме България да не се кланя на Никого а си гледа Икономическите интереси! Много държави в Европа,Не са"голи членки"на ЕС и Американското НАТО у са силни икономики! ЕС се превърна в СССР 2!За това избирам Възраждане

16

Я па ти..

преди 1 година

До Елементарно 2 То и Русия е президентска република , а виж каква я свърши Путин.

15

Така е ..

преди 1 година

До пришълецът 7 И аз съм за Лена. Какво и е на жената ? Е кривна от правия път и загуби халката , на какво пък ? Един път се живее.

14

Анонимен

преди 1 година

Никой не брои гласовете за ГЕРБ за или против тук се броят гладове за България

13

Като се има

преди 1 година

Предвид, че тука всички сме анонимняци, това писание ми прилича на нескопосано зададен въпрос от социологическа анкета с едничката цел, да преброи за кой ли път гласовете за и против ГЕРБ. Тъпо!

12

До 13

преди 1 година

Този качествен и отговорен премиер както и голяма част от добрия му екип са за затвора! Този със вдигнатия юмрук също. Да не си помислите че има някаква опозиция? Не няма. Всички до един са престъпници, продажници и измамници. Всяка тяхна дума е лъжа. Това е политическата класа не само в България ами в по голямата част на света. Така е защото всички служат на едни и същи господари! От едно и също място им спускат заповедите. Разделението на леви и десни част от машината за контрол.

11

Имаше всичко

преди 1 година

и стабилно правителство ,и добър екип, и качествен и отговорен премиер,и се строеше ,и произвеждаше, и живота течеше лежерно сладко! Но имаше и един вдигнат юмрук ,който раздели нацията , озлоби хората и най-лошото докара шарлатаните аматьори на власт, които съсипаха всичко! Тоз политолог да отговори къде се скри президента и какъв е този мним ковид!?!?

10

Анонимен

преди 1 година

Който има нужда да му мисли и да ходи да гласува за измамниците срещу 2 кебапчета 50 лева и празни обещания. На мен както и на 60% от населението правителство не ни трябва! Затова не гласуваме.

9

Анонимен

преди 1 година

Добрютру нужно е правителство което да защитава интересите на държавата не на тези които управляват

8

Аха

преди 1 година

Кога е "било" нужно това - някога, но не сега ли ? Обясни ни, Камелия !

7

да знаете

преди 1 година

Така е, но правителство с участие на герП ще е стабилно като пръч на лед...............

6

перко

преди 1 година

Давайте и блатото има дъно! Ако още не сме гостигнали с тези министри и съветници на президента много скоро ще го стигнем!

5

пришълецът

преди 1 година

Аз съм за лена:)))

4

Анонимен

преди 1 година

Уаууу колко мъдро, ще си го запиша

3

ПроСоТо

преди 1 година

и какво ще рече "Штабильно правительство" ?

2

Елементарно

преди 1 година

Ако искате стабилно правителство, гласувайте за президентска република и да се свършва с шайките разбойници, мошеници и крадци, които наричат себе си политически партии.

1

баба мара

преди 1 година

какво стабилно правителство като депутатските листи не се променят едни и същи30 години аз затова не гласувам защото не мога да ги гледам как ни се хилят напрос-то-тия-та избори до дупка докато ги изчистим пример парапета и компания