269

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата ! Настъпва Ерата на Водолея ! Страхът, Тиранията и Хаосът ще бъдат победени ! ЛЮБОВ и СЪЗИДАНИЕ ще управляват !

268

тя

преди 1 година

Първо ти ще бъдеш обесен !

267

нее

преди 1 година

Сутрин, обед и вечер изказвания, вопли, манипулации. От всяка видео стена е той. Най-големия морализатор, и той, и съпругата му. Мъдри, тъжни и красиви, те са новите икони. Много съмнително, някой да е вечно прав и безкомпромисен...

266

Дядката

преди 1 година

Зеленчо , забрави ли как започна всичко?Започна с кървав майдан на който с ЦРУ убихте над 200 души !След това 8 години терор на руснаците обитаващи Донбас с над 14000 убити и то цивилни!Дано не остане неонацист в Украйна , да ви избият до крак!

265

Bongo Bongo

преди 1 година

Русия се нахендри като коч в стената с Украйна. Неминуемо Нато ще се включи, когато Путин нападне натовска държава . Уж америка виновна,а нааканият пудрин го е страх от Сащ

264

100%

преди 1 година

украйна свърши.....неотменимо!

263

2013

преди 1 година

Москаляку на гиляку. Руснака на въжето. Още преди Майдана. Няма нацисти в Украйна, нали Зелено Нещо.

262

Терористъ

преди 1 година

Някой червени гаулайтери така са се престарали в писателската си дейност, че четейки ги оставаме с впечатление, че не Русия, а Украйна е нападнала Мама Рашъ и е превзела териториите й.

261

Анонимен

преди 1 година

Този дойде на власт с обещанието че ще спре войната в Донецк и Луганск! Вместо това ескалира и направи не само война,но открадна под форма на помощи.Прочетете малко за украинските войници на фронта , оръжията и финансовата помощ Я НЯМА !!! Зеленски и Жена му и най- приближените прибират парите. За корупцията в управлението на Украйна не се говори !

260

паф

преди 1 година

тоз зелен плъх, само ги ръси едни, без запетайки....

259

Анонимен

преди 1 година

Някой вика, че Украйна била синоним на нацизма. Така е, но само по телевизията в Московия, която по света я гледат само българите над 65. В Московия всички я гледат, но там е ясно: иначе затвор и после на фронта.

258

Миле

преди 1 година

Ох зельо ,зельо . Укрите сте синоним на нацисти и в момента ви наказват. От 2014 гледам как избивате жени деца и старци ..от своите . Нито Урсула нито Столтенберг , могат да ми променят мнението . Достатъчно видях за 8 години . Евроатлантическата пропаганда след това е за бавноразвиващите се

257

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам, защо евреи са винаги в центъра на всяка измислена война.

256

Анонимен

преди 1 година

Нказанието ще бъде за тебе Зелени чунчо, само гледай, да не бъдеш разкъсан от народа си като Николае Чаушеску.

255

Анонимен

преди 1 година

Ти си синоним на терор, целия свят тероризираш!

254

300

преди 1 година

Слава на Украйна!

253

Анонимен

преди 1 година

стига с тоя наркоман,разруши държавата си,изби си мъжете.

252

Анонимен

преди 1 година

Много скоро всичко ще приключи. В краварника започнаха фалитите и много скоро ще имат граждански проблеми. Кинтите ще свършат и войната приключва. Зеления наркос ще барне куфарите с злато и ще скъса мрака... Кристално ясно. Жалко за загиналите, плод на краварска манипулация.

251

Анонимен

преди 1 година

Дайте на украинците всички видове оръжие адекватно на руското количество и ще повярвате в чудеса и в Дядо Коледа и в щъркела! Това което ще последва , за мен всъщност не е чудо, а логичен край на изостаналата руска армия!

250

Анонимен

преди 1 година

Не ми се обяснявайте по форумите , след изборите заминавате на фронта всички списващи форумни трролчета многознайковчета сорросоидчета.