91

Анонимен

преди 1 година

Ударихте шута на ББ, ама си изритахте и канчето с манджата.

90

Анонимен

преди 1 година

До Така ще е 121 : Те хората си имат счетоводители, няма нужда да им смяташ печалбата. Ако наистина си толкова добър икономист цената на кашкавала не би те притеснила. Аман от самоуки махленски експерти!

89

Далай Лама

преди 1 година

Споко, сънародници! Поскъпването няма да е само тази седмица ! Тепърва предстоят много поскъпвания през много следващи седмици,месеци и дори години ! Юмручето на Рундю Гадев , заедно с гелосаното *** от Харвард , ни водят уверено към пропастта ! Но пък като падаш в пропастта се усещаш леко,леко,леко....! Е, после много боли като паднеш. Но пък българинът е мазохист,обича да го боли докато го "оправят" !

88

Анонимен

преди 1 година

При Бойко маахте като сФини, ама нещо ви омръзна.

87

Умрех от смех

преди 1 година

Но пък в един червен сайт са написали, че след една година санкции в Русия се живеело по-добре отколкото в Англия :-))

86

Така ще е

преди 1 година

Кашкавал от мандра 22.50 лв. Суровото мляко на село 2 лева, който иска. Вие как си представяте хората които произвеждат кашкавал да ви го продават под тази цена. За кг кашкавал са нужни около 8 литра мляко по 2 лева 16 лева, имат разходи за превоз, ток, заплати за персонал. Така че и да ревете няма смисъл. Просто не си купувате кашкавал.

85

перко

преди 1 година

Чегъртайте, чегъртайте докато се самоизчегъртаме! От Добрите Сили!!! !

84

Анонимен

преди 1 година

Да приемат още един пакет санкции явно имат ефект

83

срам

преди 1 година

Съсипаха всичко умните и красивите. Една година лежаха по палатките, че системата ги убивала, а тогава олиото беше 2 лева , а яйцата 20 стотинки. Сега не ги убивала системата вече, харесват им двойни и тройни цени.

82

мГЕРБ

преди 1 година

Младежкото ГЕРБ изфабрикува икономическа криза на гърба на нарастващата световна инфлация, което доведе до "Битките при Кауфланд", завършили с една жертва при борбите за олио. Същите боравейки със спекула надуха цените и на гориво, което пък събуди спекуланти и в други сектори и в момента ПАК ЗАРАДИ МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ имаме космически цени на млечните продукти. Това ако беше някоя нормална държава, младежкото ГЕРБ отдавна щеше да търка нара в кауша.

81

Анонимен

преди 1 година

Не можете ли да боравите с табели, та измъчвате българския език?

80

Анонимен

преди 1 година

ще търсите Бай Тошо

79

Въпрос??

преди 1 година

А някой може ли да ми каже каква беше максималната заплата (официално обявена), преди 89г.?

78

Дет то Америка

преди 1 година

Докато не се избесят всички евроатлантици -престъпници и не се изгоят американците от БГ няма да има управия

77

Анонимен

преди 1 година

Цените са такива,защото ни източват да дават на укрите.Също така купуват от Укроленд стока като убиват българското производство.Наскоро четох статия,че сме купували мляко от чернобилската зона и затова българските производители реват,че не им купуват млякото.Затова са и такива високи цените на кашкавала и сиренето.По-добре не ги яжте...може да са радиоационни.Отидете в някое село и от някоя баба си вземете мляко.

76

до 98

преди 1 година

Има нещо вярно. Миналата година по това време, наистина спекулата се развихри подклждана от ГЕРБ. Спомнете си фабриката за слухове, която направи олиото по 8 лева и хората щяха да се избият по магазините. А сега вече се намесиха много фактори и процесът не може да се спре.

75

noFreeman

преди 1 година

то ако на това се викаше сирене и кашкавал... цвик се вика на това, извън всякакъв стандарт... колкото по не го ядеш си по здрав...

74

Анонимен

преди 1 година

възраждане е по-зле дори и от герб и бойко борисов - най-лошото, което може да застигне страната ни

73

Анонимен

преди 1 година

Спекула няма, и президентът не ви е виновен че сте необразовани, мързеливи и евтини. Като не струваш и 50 ст колко искаш да ти плащат?

72

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО МЪРЗЕЛА НАДВИЕ ИДВА СКЪПОТИЯТА.