64

Анонимен

преди 1 година

В трамвай 10 няколко изрусени започнаха да се "бутат" в мен, въпреки че беше празен. Но добре, че знам какво е натокана индийка, та се махнах веднага.

63

българка-българка

преди 1 година

ЗАЩО Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА? ЗАЩО Е СРАМНО И ДИСКРИМИНАЦИОНО ДА КАЖАТ ЧЕ СА *** ИЛИ РОМИ ДОШЛИ ОТ ИНДИЯ КАСТА РОМА КОЯТО ИМА СВОЙ ЕЗИК СВОЯ РЕЛИГИЯ КУЛТУРА И ЗАКОНИ И НЕ ТОЛЕРИРАТ НИКОЙ И НИЩО? ЗАЩО САМО НИЕ БЪЛГАРИТЕ С ОБРАЗОВАНИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТОЛИСЕРАНТИ КЪМ ВСЯКАКВИ БУ....И? ИСКАТ ПРАВА А КЪДЕ ОТИДОХА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА?

62

Анонимен

преди 1 година

Вярно е хора са, ама са голяма напаст с тези кражби. Цяла Европа страда от тях. Не приобщаеми са.

61

Вторият път -

преди 1 година

Чаках автобуд 94. Дойде препълнен тролей, в последния момент през задната врата буквално се натъпка цляла група ромки, които дотогава си стояха на спирката и изчакваха всички да се качат. Аз се развиках да внимават, защото се качват съмнителни жени. Още преди да довърша изречението някакъв дядо, стоящ до вратата се развика, че е хванал ръката на ромка в джоба си. Тролеят потегли и не знам какво е станало вътре.

60

Два пъти предупредих

преди 1 година

Беше през 90-те години на 20-и век, все по линията на тролеите, които се движат между ул. "Граф Игнатиев" и СУ Често се качваше малка група млади, добре облечени, изрусени ромки. Пускат едно около 5-6-годишно също изрусено детенце от предната врата, а те се качват от посрледната. Детето минава през целия тролей и винаги носи нещо. Разправии е имало неведнъж. Затова, когато ги видях за поредзен път се развиках, че в тролея има бригада крадли, хората да внимават. Онези веднага слязоха.

59

ПРЕКАЛИХА

преди 1 година

През комунизма нямаше свобода на словото. Сега вече има свобода да се казва само това, което е "правилно". Такова ЛИЦЕМЕРИЕ през комунизма нямаше. Скоро ще започнат да ни обучават да говорим "*** НЕУТРАЛНО" - аз такова обучение вече съм минал и съм подготвен :). През комунизма беше на 100% ясно кое е позволено и кое не, а сега може да "СГРЕШИШ" с някоя дума, поглед, жест дори (в САЩ например) и да бъдеш наказан, без дори да се усетиш и разбира се без никаква умисъл. Това е ПРЕКАЛЕНО!

58

КО СТАНА?

преди 1 година

През комунизма нямахме "свобода на словото". Сега сме "ДЕМОкрация" и става още по-зле отколкото беше през 80-те у нас.

57

СС

преди 1 година

Гара "Левски" пази багажа от *** !!! Дискриминация е да те оберат,а не да пазим джепчиите !!!

56

Анонимен

преди 1 година

А не е ли дискриминационно да те оберат, а като идеш в полицията да подадеш жалба срещу извършителите просто да ти кажат, че нищо не могат да направят, защото са малцинство?

55

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна подкрепя това съобщение!

54

еuroreich

преди 1 година

*** може да е всеки, от всяка нация. Това е синоним на унтерменнш.

53

Анонимен

преди 1 година

Говоренето на истината е дискриминация. Войната е мир, невежеството е сила и т.н. Западът активно крачи към това, от което избягахме през 1989. Само евроатлантическите крякала не го виждат това.

52

Анонимен

преди 1 година

Моля САЩ-Троооолллллчетата да се активизират! За какво ви се плаща бе! Навират ви в кууучи ГЗ!!!!

51

Анонимен

преди 1 година

Бързо фащ да се намеси и да донесе демокрация и толерантност по краварски!

50

АСАН

преди 1 година

Ората са грижът за назе. Нема а дупуштът дъъ нъъ издават коги шъъ си береме утт пуртмунеата им. Ниъ имаме права!

49

Анонимен

преди 1 година

Франческа Манокини е искала да бъде във фокуса на обществено внимание и е използвала повода по тема получаваща приоритет и обществен отзвук. Въпросната "възмутена" журналистка със сигнала да прибере в дома си "дискриминираните" ! Нашата толерантност отдавна се превърна в глупост граничеща със слабоумие!

48

Обективен

преди 1 година

По живково време на мургавелкиите им викаха още и "италианци ".

47

Анонимен

преди 1 година

Бяха им осигурени самолетни билети за да ги изселят от една западна държава (тези, които бяха отишли там от България) и направо си ги нарекоха "престъпен контингент".

46

Анонимен

преди 1 година

Всички знаят, че джепчиите са ***, не виждам какъв е проблемът. Но виждам друг много сериозен такъв, навсякъде се говори за човешки права на престъпниците, но за такива на жертвите никой нищо не споменава.

45

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е ИСТИНАТА!