23

Анонимен

преди 1 година

Това лице Желев е очевидно полуграмотен тип. Чуйте го как говори, какви ги обяснява. Това са бизнесмените на България. Парите ни са в този, черепа, дебелия и т.н. случайни хора

22

Шишо-Бакшишо

преди 1 година

Шишков, кажи какво си построил за последните две години? Нищо, нали?

21

Анонимен

преди 1 година

В нормална държава такива като Великия бай Велико щяха да са в затвора за много години.Стотици са загиналите и осакатени по калпавите пътища в страната на тиквите -Герберистан.Както и по пропадналите ж.п. линии.А в Китай и Дубай направо ги бесят.Всичките им имоти , яхти ,чекмеджета и банкови сметки щяха да са запорирани за бъдещи искове.

20

уточнение

преди 1 година

И нито ред за милиардите на Вичо Касичката-автомобилен парк за над 20 милиона! ,топ имоти за над 250 милиона! ,изнесени пари в Дубай над 1 милиард!Този Вичо е защитаван от топ-адвоката на Боку ,Цвъко ,Влади ,Севда и армията крадци на Герб.Няма НАП ,няма ДАНС ,няма БорКор ,няма КОНПИ ,няма Кушлев...нищо няма.Е ,ще разчитаме на Кьовеши.Ясно е че Гешефта ,както и Цацата са абсолютно независими и много хрисими.Пфу ,отвратяги.

19

Кой е виновен????

преди 1 година

Като даваш пари СИ ДЛЪЖЕН ДА ИМАШ КОНТРОЛ!Защо ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ ВЗИМАЩИ ПОДКУПИ НЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА А НИ ЗАНИМАВАТ С ИЗПЪЛНИТЕЛЯ НА ПРОЕКТА?Министъра да каже кой е възложил проекта и КОЙ ГО Е ПРИЕЛ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ!Все едно да кажем ЩЕ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА ШЕФОВЕТЕ НА ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ КОИТО СА ВЗИМАЛИ ПАРИ ЗА ЕВТИН ТОК И СЕГА НЕ СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ на стоките!А 10 милиарда дадени за компенсации на тока ЗАЩО НЕ СЕ ТЪРСИ КАКВО Е ДАДЕНО СРЕЩУ ТОВА?30 МИЛИАРДА СА ВЛОГОВЕТЕ НА ФИРМИТЕ за 2022г!

18

АРЕСТА

преди 1 година

НА ВЕЛИКО КРАДЛЬОТО Е ЗА ДА СИ ИМА ПОСЛЕ ИЗВИНЕНИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ЗАБЕГНАЛ С ЦЯЛАТА СИ ДОКУНТАЦИЯ УЛИЧАВАЩА ПРОЕКТА НАПРАВАТА ФАЛШИВО НА МАГИСТРАЛИТЕ СТРОЕНИ ОТ НЕГО И БИБИТКАЩИЯ. А ПРОКУРАТУРАТА ГЕШОВА Е ИЗПЪЛНИТЕЛ НА АКЦИЯТА.

17

Анонимен

преди 1 година

Шишков изритан от герб сега първи боец срещу Бойко

16

Минчо

преди 1 година

Не нам що застаряващите ченгета и новите им последователи си мислят, че техните ченгеджийски истории като тази ни интересуват, нас, нормалните хора?

15

Анонимен

преди 1 година

'Арестът на Велико Желев е изненадващ' --- туй ли то бе изненадата бе, пиянице? нито съм го чувал, нито ме интересува! нали щеше политици да погваш?

14

Бакшишо-шишо

преди 1 година

Корумпето шишо- бакшишо един метър път не е направил ,остави пътищата без подръжка,недовършеното преди него сега се руши,материалите се похабяват и тн..!!! Хемус я спряхте вие преди 2г.Сега щеше да е до плевен- ловеч и да се строи до търново. Къде отидоха 500те млн.за Хемус, които бяха в банката и уж някой ги бе откраднал а?М.о.ш.е.н.и.к

13

Анонимен

преди 1 година

Шишо-Бакшишо напоследък е медийна звезда, но е факт, че не е построил нищо до момента, откакто е министър.

12

Незнам

преди 1 година

Кой е *** по изказа си личи

11

Има

преди 1 година

Има емилиту е гьрбушкото тя ще живее вместо дупките бьлгари

10

Асан

преди 1 година

Тиквата е директора на магистралите - търсете що е изял 1/3 от асфалта :)))

9

цар Плъх

преди 1 година

Кой е тоя Шишков. От къде го намериха това полезно изкопаемо.Прилича ми на пияница от кварталната кръчма.Само като му види човек каква физиономия има и му става лошо.

8

Анонимен

преди 1 година

Най малкото адвоката на този е адвоката на Бойко, казвам ви тиквениците съвсем ви взеха за мезе

7

?!?

преди 1 година

То вече не е ***-френСка работа, ама тоя сам се обвинява в лъжа! След като ходи с ядки от асфалт по телвизиите. Сам казва, че проверките не са окончателни или по точно казано говорил е лъъжи. Тоя е действащ Радев министър, а си позволява да внушава неистони публично. Това са всичките Радеви от Кирчо до Кокорчо о тия след тях. Всичко *** о заблуждава.

6

Край

преди 1 година

Закона на Гешев по силен от конституцията - Чл.1. (1) Никой не може да ми докаже това, което не искам да ми бъде доказано.(2) Борисов е невинен даже и при доказване на противно.(3) Пеевски също. Той даже и не е ходил в КТБ.Чл. 2. Бедните да правят като вятъра

5

Анонимен

преди 1 година

Забелязали ли сте как винаги като се открие проблем около тиквеника прокуратурата винаги на другия ден е с някаква завърна акция за която да говори простолюдието

4

Анонимен

преди 1 година

Отюспените от партията си са най страшните лъжат мажат злобеят и тоя бив кмет от герб е същия ***