24

Анонимен

преди 1 година

Аз взимам прясно краве мляко директно от производител на 1.50лв.

23

Бозав

преди 1 година

Искаме и автомати за боза . бозамати.

22

Ханс

преди 1 година

БАБХ, къде спи, ще изтровят народа с непастьоризирано мляко и ко правим ?!?

21

Анонимен

преди 1 година

Откриваме Топлата вода.Преди повече от 10 години когато децата заминаха за Франция видях млекомати за първи път.От тогава до ден днешен млекоматите се ползват най-редовно.Нищо че в Катфура млякото е много евтино.Изпращаме им редовно в колетите прах за подквасване и киселото мляко е почти като българското.С нашенски приготвено кисело мляко от млекомат понякога сюрпризират френските или швейцарски приятели.Освен млекомати има и пицомати и пиците са също много добри.С над 10 години закъснение сме.

20

Анонимен

преди 1 година

Честно казано аз вече не смея и прясно мляко да пия. Нито го знам дали не е разредено сухо мляко с разни химикали за вкус. Нито знам с какви хапчета зобят добитъка,за да дава повече. Старите хора по селата които познавах измряха или остаряха и вече няма от кой да взимам мръвки и каквото и да е домашно производство. За съжаление по селата младите хора ги мързи да работят. Сега биха направили доста пари ако се занимават с производство,но не им се копае и сади. Важното е да цъкат на телефоните

19

Анонимен

преди 1 година

Производителите също спекулират с гражданите. Казва ми така: в лидъл млякото е 3 кинта, аз ти го давам за 2,50. При това с черно под ноктите. Не, мерси. Ще пия бира.

18

Анонимен

преди 1 година

Това е много добра идея. Истинските мерки за борба с нереалистичните цени са именно такива. Вместо да заплашва веригите с проверки и административен натиск, държавата трябва да се концентрира в създаването на закрити целогодишни фермерски базари, млекомати и всяка друга добра идея, която ще помогне на производителите да реализират по-добри цени и да прескочат прекупвачите и веригите.

17

Анонимен

преди 1 година

Къде са тия млекомати в София

16

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, защо като му идем на място в кошарата агнето ми го смята смята 300лв ,а на търговеца прекупвач го дава за 80лв ? същото е и с плодовете,яйцата,меда ....

15

АнонимеН

преди 1 година

АМИ ДА ПОДИГРАВАТ НИ СЕ! 1 ЛИТЪР ГО ИЗКУПУВАТ ДО 1.20 ЛЕВА А В МАГАЗИНА Е НА 3-НА ЦЕНА! ДОКАРАХА НИ ДО МЛЕКОМАТИ ДА ПОЛЗВАМЕ И БИХ ПОЛЗВАЛ ЩОТО НЕ ОБИЧАМ ДА МЕ МАМЯТ ТОЛКОВА ОТКРИТО!

14

Анонимен

преди 1 година

Държавата не заслужава да и се плащат никакви данъци. Видяхме какво направи с данъците ни и какво направи с данъкоплатците си. Ако мога, няма да и плащам и една стотинка!

13

Ами

преди 1 година

До баба мара Кой ще следи? Хората, които са купили. Като подквасиш 1л. мляко, ще разбереш има ли вода. А бабите са много чувствителни на тази тема и всичко се разчува за отрицателно време!

12

Анонимен

преди 1 година

Не съм сигурен какво има в млякото на производителите и каква им е хигиената. Спрях да купувам мляко и това е, не ми липсва.

11

ВСЕКО МАГАЗИНЧЕ....

преди 1 година

...с Автомат за пакетирана СТОКА от производителя с НЕГОВИЯ знак!

10

В автомата...

преди 1 година

....ВСИЧКО Е ПАКЕТИРАНО ПО СТАНДАРТ И ТС..!

9

Ано

преди 1 година

B София продава ли някой наливно мляко?

8

Има автомати....

преди 1 година

... за пакетирано сирене и кашквал и още много други неща---САМО ПОИСКАЙТЕ!!!

7

баба мара

преди 1 година

а кои ще следи колко вода е сипана в млекомата ние си знаем че българинът не можеда стои мирен

6

Анонимен

преди 1 година

Аз отдавна купувам само наливно в София на 2.30 литъра. Магазин Нашенско в Младост и Гео Милев. В другите квартали за съжаление нямам и на идея как стоят нещата.

5

Анонимен

преди 1 година

В София имаше хора от село си продава ха млякото край пазарите всички от Младост вземаха от тях но полицията, взе да ги гони щото кой ще купува, скъпото и некачествено мляко от чуждите веригите