16

На Г20 в Бали

преди 1 година

Сунак се надяваше като малко момченце да се срещне със Си. И той нареден до всички там, с леко влажни очи и стаено желание. Си се срещна с всички, но със Сунак Китай канселира срещата в последния момент. Медиите на острова се чудиха как да извъртят нещата. Било заради ракетата в Полша. Хахаха А може би е заради това че на тоя му беше голяма устатата до онзи ден. Китай бил враг номер едно, не знам си кво си. Като е така, стой си на острова мойто момче. И си гний.

15

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

14

Дасе присламчим към

преди 1 година

дракона и ние! Да изгоним ДБ и ПП с камъни! ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.

13

Морален разпад

преди 1 година

На запад траверсите напират! Завладяват всякакви постове, всичко. Морално падение, хаос и разруха. А на фона на това тия изсипаха 200 милиарда за Украйна за да увеличат максимално загубата на човешки животи там. Китайците строят, щравят бизнес, вървят уверено напред! Евала!

12

Погледнете ФАЩ

преди 1 година

Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

11

На изток е истината

преди 1 година

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

10

Китай върви

преди 1 година

не спира! Не се спира за да се занимава с лаещите пинчери по пътя кквито са ЕС и ФАЩ. Империята се връща там където и е мястото!

9

Дюзичките на НАТО

преди 1 година

свистят! Натовци пищят! Столтенберг запенен!

8

Анонимен

преди 1 година

Китай става най-могъщата държава в света,защото ако Европа е зависима от руските енерго източници то Америка и Европа е купом са зависими от китайското производство.

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До АнонимеН 4 .... Голрйо който е последна дупка на еврокавала и смята за велико цивилизационно постижение брането на портокали в Испания се присмива на най-силната икономика в света!

6

Дин Дзън

преди 1 година

До Щерю .. И на мен Ли Циан ми звучи като оня виц дето един българин го командировали в Китай и там секретарката се навела за нещо и той се възползвал и тя през целото време казвала Дин Дзън, Дин Дзън и той после питал какво означава дин дзън - една дупка по-надолу :)

5

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И се почва с детронирането на Запада !

4

АнонимеН

преди 1 година

ДО ТАЗИ СЕДМИЦА НЕЗНАЕХ ИЗОБЩО , ЧЕ НЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ В КИТАЙ! АБСОЛЮТЕН ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ СА САМО ЕДНА ПАРТИЯ И САМО ЧЛЕНОВЕТЕ И СЕ ИЗБИРАТ ЗА ДЕЛЕГАТИ :D А ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕДНАТА ПАРТИЯ ИЗБИРАТ ПРЕЗИДЕНТА! В КИТАЙ ДРУГИ ПАРТИИ НЯМА ОСВЕН КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ МАЙКА :D КИТАЙ Е АБСОЛЮТНО ТОТАЛИТАРНО ПОСМЕШИЩЕ

3

Анонимен

преди 1 година

Нито е председател, нито е президент, нито е избран. Там е диктатура. Тези "избори" в комунистическите страни всички знаем как се правят. В Китай обаче вече не са чисти комунисти. Управляват комунистите, но те промениха доста възгледите си и вече са капиталисти. Т. е. в Китай няма демокрация, но има пазарна икономика и частна собственост. Вече приличат по нещо на Нацистка Германия. Но нацистите в Германия са давали свобода на различните религии (за разлика от комунистите, които са антихристи).

2

Анонимен

преди 1 година

Очаквано "Ройтерс" нарича Си Джинпин, най-могъщият и авторитарен лидер на Китай от десетилетия. Председателят е първи приятел на Президента Путин. Третият му срок е мощен удар по хегемонистичните правила и единството на колективния запад.

1

Анонимен

преди 1 година

Си Дзинпин бе избран Не за президент, а за Председател на Китай за трети път. В КНР няма президенти.