56

Анонимен

преди 1 година

Айде и тоя се изплю... ако не беше майка му, щеше да е неизвестен поплювко с долнопробни скечове.

55

Киану Рийвс

преди 1 година

Великите артисти задължително са СКРОМНИ. Иначе не са велики, а надали и артисти... Много може да се пише по темата, но егото е смъртоносен съветник за тези, които разчитат и съществуват за публиката. Без "простосмъртните" "великите" са нищо...

54

Babmorda

преди 1 година

Да се напиваш като ***, да драскаш по вратите , които не са твоя собственост , да обиждаш и да се сараш с колегите си , заради политическите им пристрастия и принадлежност, не е достойно поведение на режисьор или артист от който и да било театър , господин Москов. Няма значение дали е "първа сцена" в БГ или е 10та , 50та и тнт. За това този Морфов беше уволнен. И с право.

53

Бг

преди 1 година

Режисьори със съмнителни качества които само знаят да лапат. Страшни некадърници сте.

52

Някой

преди 1 година

Теди Москов ми е приятел . Винаги е забавно човек да се докосне до него, най-малкото сприсъствиети си ! Чувал съм му различни изказвания за Александър Морфов, от талант , който може да разиграе много артисти на едно място, до никога не е късно да станеш за резил! Странно, че се "изказва" през чужд профил! Иначе , всякакви щатни плювалници не са на нивото да го коментират!

51

Съдия Дред

преди 1 година

Народният съд иска сградата на театъра за седалище на народният съд. Делата ще са онлайн .24/7.

50

Анонимен

преди 1 година

Срам Теди, срам! Както се вижда никога не е късно да станеш за резил!

49

Случаен минувач

преди 1 година

"Улицата" не достига критериите и за читалищен спектакъл.

48

Батман

преди 1 година

До 43 и 33: Улицата е най-доброто и незабравимо шоу, създадено последните 50 години! И към двамата: На Москов и на Морфов можете само можете само да измие те мръсните крака и да пиете водата, нещастни неграмотни и!

47

От какъв зор?

преди 1 година

Ако всеки път почваме всички отначало, защото на някой си не му харесвал резултата до къде ще стигнем? До под кривата круша!

46

Ядосан гражданин

преди 1 година

Москов е поредният мошеник, който прави помен с чужда пита. Морфов не е уволнен като режисьор, а като главен режисьор, чиито правомощия бяха точно описани. Тези функции на главния режисьор не са свързани с отделните постановки на Москов и никой не ги е махнал от програмата на театъра.

45

Българин

преди 1 година

Хайде поредния "неземно талантлив" определено театъра не е духовен център щом в него има нагли *** тип партийна изтривалка като този, Морфов, онова герберски актьорче, директорО и ..Поне и на последния човек в България стана ясно що за простаци са псевдо интелектуалците, които иначе плюят чалга и простотия. Но се оказа, че се държат и продават дори повече и от силиконовите чалгарки.

44

Ввв

преди 1 година

Сссс

43

Петьо Крумов

преди 1 година

До 26, братко не се мъчи, тук пишат само комунистически *** и профани.

42

Точен

преди 1 година

Този Москов псува в театъра, дори в детски постановки. Москов е срамът на българския театър.

41

стар комунист

преди 1 година

От къде го изровихте тоя профан и *** ? Хора ,кито създават само халтурни неща не ни ги завирайте в очите.Улици- мулици и разни други простотии,които никой не гледа и помни!

40

Анонимен

преди 1 година

Авторитети.Тези хора работиха за да няма никакви авторитети.Точно този човек на снимката направи най- много в България да няма уважение към нищо и никого.За това работиха и Морфов и Цанев.Сега се сетили,че са авторитети .Може би имаха последен шанс с ковид измамата, но те доказаха, че са предани слуги на световното зло.Съжалявам другарчета , но вече никой не ви вярва.

39

Сата НАТО

преди 1 година

До 29.... Отделно искам да попитам тези театрали, режисьори и хора на културата.Вие бяхте ли слуги на световната олигархия, която ни разигра тази отвратителна пиеса преди 3г.- за пари основно. ------///-------- Чест и почитания,Г-не! Абсолютно сте прав, нещо повече - моето лично мнение е, че всички, които тогава се засветиха като човекомразци и фашисти, следва да бъдат ликвидирани физически. Всички, които размахваха пръст от телевизора и демонтираха пейки в парковете.

38

Сата НАТО

преди 1 година

Абсолютно безпринципни, жалки от репки, обезумели от възможността да манипулират обществото и да вкарат хората в пътя на беззаконието, печелейки 5 минути слава.

37

Сата НАТО

преди 1 година

Когато зад казусът Морфов застанат Камен Донев, Стефан Цанев, Павел Попандов,Теди Москов, Захари Карабашлиев и куп други именити артисти и режисьори не ви ли светва лампата че Те са прави, бе, хора? ------////------- Светва ми единствено, че тези, доказани поотделно иддийоти, събрани заедно мултиплицират иддийотлука си. Никой от тях, взет поотделно, не може да ми стъпи на малкия пръст.