178

Реалист

преди 1 година

Ако мислите че от другата страна е по-различно, или че някой ще ви даде избор ("понеже е демокрация") да воювате или не ако *** политици решат да правят глупости - лъжете се. :-) За справка - хората в САЩ ("демокрация") не искаха да ходят за пушечно месо във Виетнам, но идват десетина военни с джипката във вас и те товарят, не питат. Толкова за личната свобода. Затова война не трябва да се допуска. После е късно. И не, умрелите не са "свободни" колкото и пропагандата да пее.

177

Единствено смърт

преди 1 година

заслужават за това, че са в чужда държава с оръжие... Да ги убиват безжалостно!

176

SS

преди 1 година

До 215 ! А вие искате ли да умрете за Зеленски ? Отивайте на Източния фронт ! Не знаеш какво е война момко? Освен по филмите ! Реалността е съвсем друга ! А аз самия нямам никаква ,ама никаква мотивация да ходя където и да е ( освен като турист или на почивка) Имам средства да живея още един живот ! Навремето бях гол и бос без пукната пара в джоба ! И затова съм рискувал ! За пари разбира се !

175

Анонимен

преди 1 година

До 215 Е той да не е руснак,не давай акъл,а си ходи да си воюваш за Украйна тя търси хора всякакви.

174

Анонимен

преди 1 година

"Някой полудяват,други се пропиват !" Тебе и в двете ли те удари или само първото?

173

Анонимен

преди 1 година

"ИСКА ЛИ НЯКОЙ ДА УМРЕ ЗА NATO И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТТИ ?" Аз пък питам дали някой те кара? Щото от другата страна даже и не питат, направо в окопите, няма искам, не искам бяла Лада

172

Анонимен

преди 1 година

До SS A ти искаш ли да умреш за Путин?Отивай.

171

SS

преди 1 година

Ще ви кажа ,едно е да преживееш войната,съвсем друго е да живееш със спомена от нея ! Аз още сънувам кошмари ! Аз от Югоизточна Азия навремето си доведох съпруга ! Оженихме се в Бг и три месеца след това не бях си консумирал брака ! Преди това 8 месеца живя в къщи Не бях я пипнал с пръст ! Горката се беше уплашила да не би да ми има нещо ? Постравматичният стрес е страшно нещо ! Някой полудяват,други се пропиват !

170

Анонимен

преди 1 година

Точно за това заслужават руснаците,като търпът Путин!

169

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е КАЗАЛ АЗ ЩЕ УМРА СКОРО И НЕ ЖЯЛЯ НИКОЙ

168

SS

преди 1 година

ПИТАМ ? ИСКА ЛИ НЯКОЙ ДА УМРЕ ЗА NATO И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТТИ ? ИЛИ ДА СТОИ ДО ЖИВОТ ИНВАЛИД ?

167

Анонимен

преди 1 година

Кадировците на Путин правят зверства.

166

Аз казах

преди 1 година

Гнусните фашистки твари задължително заклани и в екарисажа

165

bellingcat

преди 1 година

Да то бяха лопати и кирки ръждясали автомати пушки от преди революцията липса на боеприпаси и какво ли още четеш ли "Дойче Веле" може и извънземни да видиш през прозореца

164

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване,водещо да деградация на личноста.ДИАГНОЗА:Обсесивно-компулсивното разстройство свързано с тревожност, характеризирано от недоброволни натрапчиви мисли. Започва да приема тези натрапчиви мисли, развива тревожност, основана на страха, че Русия е зла, кървава и въплъщение на абсолютното зло.ЛЕЧЕНИЕ:Няма ефективен метод на лечение, но засега в практиката е доказан само един що годе сполучлив метод и той е ампутация на мозъка(АМ).РЕЗУЛТАТ:След АМ пациентът се чувства спокоен, но ако чуе думи като Русия,Кремъл и др.почва да се клати, като абортирала гугудка.

163

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. В Артемовск ЧВК Вагнер навлезе от север на територията на "Артемовския металообработващ комбинат" (АЗОМ). Заводът разполага с обширна територия и подземни комуникации. Щурмоваци форсираха река Бахмутка и се насочват към центъра на Артемовск. Зеленски обяви подготовката на контранастъпление в направление Бахмут, въпреки че е по-изгодно да спести личен състав и да се изтегли към нови линии на отбрана. Според различни оценки в контранастъпателните действия на Въоръжените сили на Украйна се предвижда да бъдат използвани части от 19 бригада.

162

Анонимен

преди 1 година

Евгений Пригожин каза, че след превземането на Бахмут възнамерява да "рестартира" ЧВК "Вагнер",за да я превърне в армия с идеология:"Ние определено ще превземем Артьомовск. След това бавно ще започнем да рестартираме, намаляваме и след това ще преминем в етап, като почнем да набираме хора в различни региони. И ЧВК Вагнер трябва да се превърне от просто частна фирма в най-добрата в света, подчертавам в армия способна да защитава държавата, тя ще се превърне в армия с идеология, а тази идеология е просто борба за справедливост!

161

Анонимен

преди 1 година

В ООН вече не искат да се откажат от прославянето на нацизма и ето някаква русофобия,с която е пропит целия западен свят.

160

Анонимен

преди 1 година

Русия поиска заседание на Съвета за сигурност на ООН по проблема с русофобията в Украйна и на Запад,на 14 март.Първият заместник-постоянен представител на Рф в ООН Дмитрий Полянски: "Необходимо е открито заседание на СС на ООН,за да се обсъди русофобията като фактор,възпрепятстващ търсенето на дългосрочни и устойчиви решения на украинската криза.Разбира се ще преминем към русофобията и в Украйна,и на Запад. Имената на нашите говорители ще бъдат обявени предния ден,за да не бъдат подложени на натиск от нашите опоненти,както често се случва."В ООН вече не искат да се откажат от прославянето на н

159

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Украйна държи града за сметка на насила мобилизирани нещастници, а политическото решение е превърнато в основната идея на войната. Всъщност, ако вярвате в плана на Сирски да победи вагнерите в Бахмут, Соледар и околностите, тогава идеята за задържане на града е съвсем разбираема - да се сразят най-опитните щурмови части на въоръжените сили на Руската федерация. Вярно, групировка от четиридесет хилядна фашистка *** може да атакува и в друго направление.