218

Анонимен

преди 1 година

До 270 И тая Грузия е 3.5 милиона е няма що голяма заплаха,а те могат и да искат ,ама дали ще ги приемат щото се иска съгласието и на другите членове.

217

Честито

преди 1 година

Българския парламент тайно на 01.02 прие промяна в закона, даваща възможност за безпрепятствано участие на българската армия във военни операции на НАТО без изрично съгласие. Радвайте се!

216

Анонимен

преди 1 година

И Грузия бяга от рашистки мир. Има възстания там и искат присъединяване към НАТО. Примката около рашистите се затяга!!!

215

Да бе

преди 1 година

До Направо Верно ли бе? Затова значи "великата безаналогова непобедима" армия не може да победи?! То защото се биели срещу руснаци! Ха ха ха, ми преди да тръгнат да превземат Украйна "за три дни", тогава не се ли сетиха? Ясно и колко са умни...

214

Антипутиноид

преди 1 година

Средностатистическия русофил е потресен и възмутен, че му спряха РТ, РИА, ТАСС и прочее Московска държавна медия. Същевременно за него е напълно нормално, даже желано, че всяка друга медия е спряна в Московската федерация. За да не продължаваме да измъчваме русофилите - да ги съберем на лодки и да си гребат за Москвя.

213

Анонимен

преди 1 година

Порената фалшива новина на еврогейският съюз, която показва тяхната безпомощност.

212

Анонимен

преди 1 година

Пълна лъжа.

211

Ром"с

преди 1 година

Аз пък чета обратото,ама това няма да го пуснете..щото сте неЗАВИСИМА медия .

210

Tink Tank USA

преди 1 година

Да, ние накарахме руснаците да се избиват взаимно. Кой сега е най-големия и най-умния? )))))

209

Анонимен

преди 1 година

Всичките моболизирани руснаци в колона поплакаха на рамото на главния редактор на "Дойче Веле" , затова е толкоз светнат ! А един мармот увиваше шоколада в станиол ...

208

Направо

преди 1 година

Да го кажем направо - 9 от 10 семейства в Украйна имат руски корени, ако изобщо може да се говори, че украинците са друга нация. Тези хора си приличат външно, генетично, почти всички в Украйна говорят руски без акцент. Т.е. и от едната и от другата страна на фронта има руснаци. И те не се предават, защото руснаците не са свикнали да се предават. Така едни руснаци убиват други руснаци за чужда изгода.

207

Анонимен

преди 1 година

Времето на кремълските бандити свършва. Ще си отдъхне света...

206

Анонимен

преди 1 година

До Антипутиноид.Той Зеленски скоро не заплашвал никой,а даже успя и Китай да заплашва.Може би щото сега усеща на къде отиват работите.

205

Антипутиноид

преди 1 година

Скоро Путин не е бращолевил за ядрените оръжия на Московската федерация, нещо му потънаха корабчетата. Или се редуват с Ким Джон Ун да се надуват, че едновременно няма същия ефект?

204

Анонимен

преди 1 година

До 257 А тя Русия си има армия,а ти тичкай към Украйна тя търси доброволци.

203

Русофилите

преди 1 година

като са толкова запалени пyтиниcти да отиват на фронта в Украйна! Иначе са много силни в коментарите..

202

100янов

преди 1 година

Леле РЕАЛИСТКЕ ти си бил кат Рамбо *** че и си светнала цели трима рашки .Те сигурно са пукнали от смях завалиите като са те видели.РЕАЛИСТКЕ да си смениш дилъра че това в главата ти е станало на каша.И не лъжи в армията не вземаха такива като теб.

201

Преврат за Зеленски

преди 1 година

До Оптимист: А за украинските войничета не ти ли е жал? Заленски официално се е отказал от всякакви преговори за мир и ще ги изпраща войничетата да воюват до последният украинец. Точно на него трябва да му се спретне един преврат.

200

Оптимист

преди 1 година

Жал ми е за русначетата,невинни жертви на кремлинската хунта.Но спасението на тези момчета е в посоката на дулата на автоматите.Зависи от това накъде ще ги насочат,за да спрат да ги избиват.Трябва само една танкова бригада да обкръжи Кремъл,и всичко ще свърши за по-малко от 72 часа заедно със арестите.няма какво да чакат още.Това ще продължава с години,поне така казаха от Кремъл.Преврат му е майката,и нищо друго.Съдбата на Русия е в ръцете на вониците и техните офицери.Няма време.

199

Нищо ново

преди 1 година

На война като на война. Ако някой е мислил, че го пращат на пикник, толкова по-зле за него. Щатните военни сами са си избрали професията. А мобилизираните ги подготвяха поне месец на полеви лагери.