11

така е

преди 1 година

Еми така е. Туморът ГЕРБ-ДПС-БСП и техните метастази са завзели цялата страна. Всичките калинки в администрацията, големи фирми, големи земеделци и животновъди и т.н. Борисов на няколко пъти прави сравнително успешни опити да унищожи дребното българско животновъдство и земеделие. Ядохме 30г месо от военните резерви на Аржентина тогава. Канцерогенни фъстъци и какво ли още не. Много години и много усилия ще са необходими да се излекува държавата от тумора ГЕРБ-ДПС-БСП

10

Бонго Бонго

преди 1 година

Хи хи хи...като пишех, че пиете само сухо мляко и сиренето е само от сухо мляко и палмово масло ми ТРИЕХТЕ коментара. Да ви честито истината!Има война и сухо мляко йок.Ще трябва истинско, но крави нямаааа...ха ха ха...Няма крави, а мляко бил....кък уее???

9

Гербер

преди 1 година

Не е вярно! Българите не страдат от рак! България има най малко раково болни в целия свят благодарение на генерал Борисов! ГЕРБ ПОБЕДА!

8

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Ще ви изтровя до крак със суровото мляко, така ми наредиха големите началници от Вашингтон! И вие ще ми помогнете за това с гласовете си! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя има няколко фалирали фирми за био барчета, какъв експерт е, та се изказва по такива теми.

6

к.м. Верея

преди 1 година

Този пич е лобист, но дори и да е така - по-добре да лобира за българските производители, от колкото за руските енергийни (газ, ядрена енергия, бензин) монополисти или крадците на асвалт например (от ГЕРБ)

5

пияница мистик

преди 1 година

"Ако моите подозрения се потвърдят и няма увеличение - тогава остава една възможност - подновяване на контрабандния внос на сухо мляко през "Капитан Андреево", който ние спряхме и така суровото мляко повиши своята цена и осигури по-добри условия на нашите фермери" === И крайният потребител какво го грее, че сте дали шанс на нашите фермери да качат цената на млякото? Трябва да е доволен ли не разбрах. Фермерът става милионер, а пенсионера пие мляко по 5 лева литъра. Ебааааси и далаверата майна :)

4

Анонимен

преди 1 година

Абе все тия министри като станат бивши и вземат така да се разработят, да знаят кое и как трябва да се направи... Що така все докато са на длъжност им се изпарява мозъкът, а като се махнат и изведнъж знаят всичко?

3

Анонимен

преди 1 година

Съдът пак не разбрал горкият, но ***, които се търкаляха по кръстовищата преди две години те от всичко разбират?!

2

Анонимен

преди 1 година

А като избутваше коли от пътя хубаво ли ти беше, вредно човече?

1

Анонимен

преди 1 година

Този глиct пак изпълзя от дупката си!