11

Субсидия е мръсна

преди 1 година

Дума разбирай обирджилък на народни пари и държави това е западналия запад

10

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата грешка на Европа е, че стана васал на САЩ. Ресурсите са в Русия, производството в Китай. Европа се превръща в консуматор. С бежанците, които Меркел покани, статута на Европа е предначертан да е на гето.

9

Анонимен

преди 1 година

Горкия ЕС, къде ще се мери със САЩ. Зелени са, само с мелници и панелки, с или без субсидии все едно, винаги след САЩ и зависими от САЩ.

8

Анонимен

преди 1 година

Сащ са пред военна операция срещу мексико, защото тамошната мафия е започнала да избива американски граждани.

7

Анонимен

преди 1 година

Сащ са поискали от мексико да не се присъединява към брикс -- ха-ха, хи-хи ! Мисля, че няма да могат да ги разубедят. Имат да си връщат както арабските страни и няма да пропуснат тази златна възможност.

6

Анонимен

преди 1 година

Може ли вечно да се печата необезпечена валута и да се субсидира? Може ли непрекъснато да се повишава размера на съществуващите данъци и да се въвеждат все нови и нови? Как мислят да бетонират нашето търпение?

5

Анонимен

преди 1 година

Сащ не може да конкурира големите китайски фирми, които са държавни и с неограниченапомощ от държавата, ако са стратегически компании. Това са предимства на социалистическата икономика, когато е достигнала едно ниво. Социализмът е държавен капитализъм, а когато се прибави и свобода за предприемачество чрез частни фирми става неудържимо, нито сащ, нито ес могат да се преборят с китайската икономика.

4

Анонимен

преди 1 година

Хем въвежда, хем те ще се прилагат само в извънредни случаи.

3

Анонимен

преди 1 година

Фокусираният върху стартиращи компации кредитор SVB Financial Group (SIVB.O) стана най-голямата банка, която фалира в САЩ след финансовата криза от 2008 г. Колапсът на банката бе внезапен и предизвика трус световните пазари. В банката остават блокирани милиарди долари на технологичени компании и инвеститори.

2

Анонимен

преди 1 година

Де го Мартинчо либерало от дебето да обясни тоз капитализма?

1

Анонимен

преди 1 година

Ми те и двете отдавна надминаха и СССР и СИВ... ПП. В много отрасли от много отдавна ЕС субсидира по-дебело от САЩ.