11

До Ахил

преди 1 година

По тъпо нещо неможа ли да измислиш Албанците съ илири колко и да не ти се иска а ти тъпотатаромоноло чаргар вчера си дошъл на балканите и претендираш колко стара била булгалайната езика ти показва каде си ти корените разчанченорускошибански език а шчиптар идва от орли шчипоня ганюгнусен

10

Анонимен

преди 1 година

Само тъпоград трябва да остане от сърбежа и да е с 10 метра ограда.

9

Анонимен

преди 1 година

Никой нормален човек не би приел саквито и да са "европейски" идеи.

8

Мачкай Ноле

преди 1 година

До Анонимен: Какво да мачка, като не го пускат американците. Той е "стълб" на сръбския националистически свят. Стойте настрани от сърбите.

7

Ахил Аякс ЕПИРУС

преди 1 година

Албаниа - е гръцка дума...Идва от ''аопано, аупан'' = високо, горе...Също и Алба=височина на латински, и Алпен на Дойче Шпрахе......А ШКИПТЕРИ = ТОВА Е ИМЕТО НА ТОВА ПЛЕМЕ , дошло от Азербаджан в 15 век. с помоща на османо-турците ....АЛБАНИА Е ГРЪЦКИ ТОПОС..ШКИПЕТЕР е името на сегашната държава на техния им шиптерски език .....ИЛЛИРИА ГРАЕКА / ВОРИОС ЕППИРУС = ХЕЛЛАС !

6

Така

преди 1 година

Започват световните воини и 3СВ ще е факт. Регионални конфликти, при които малки държави се съюзяват с големи за подкрепа. Русия срещу Украйна. Сърбия срещу Косово. Китай срещу Тайван. То са ясни коалициите, а и независимите държави. Проблем е, че Бг отново ще е на губеща страна. Просто коалицията Русия, Китай, Индия и прочее ще е 2/3 от земята. А Китай ще е в коалиция с Русия не за друго, а защото САЩ ще са зад Тайван. Ако САЩ не се намесят ще има мир, но те имат огромни интереси в Тайван.

5

Колев

преди 1 година

Изгоряли ни въшките за Сърбия той още Тито развъди албанците там бяха с привилегий автономна република ,и сега са 90 процента там,и сърбите ще им сърбат попарата много ясно,само че Косово не били в средновековната сръбска държава а в Българската ,девиза Косово je Србиja,е фалшив,и незнам нашите родостъоници русофили *** както винаги са настрана на нашия враг Сърбия

4

Анонимен

преди 1 година

А Косово е мястото, на което се е създала Сърбия. После е допуснато да се населят фесовете.

3

Анонимен

преди 1 година

И с право,аре стига са командвали янките.

2

Ти да видиш..

преди 1 година

То и Украйна не отстъпи на Русия да не влиза в НАТО и ето я войната.Това ли иска Вучич ?

1

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Ноле американската ....