110

Анонимен

преди 1 година

До 115.Аз когато съм учил все още имаше образователна система,а тая която е сега.И не ми обяснявай за начин на писане,а погледни себе си първо,Защото,аз мога да разбера начина ти на мислене и много други неща.

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115. Е колко па да не си случаен. Да не си директор на некой водопад. Като ти гледам начина на изразяване предполагам, че си добутал да завършиш осми клас. Разбира се възможно е и да си вишист с тая съсипана образоватена система.

108

Анонимен

преди 1 година

До Е па честито Следва това което трябва да следва.Рй там бандерията разцепена и на всички да им дойде акъла.

107

Анонимен

преди 1 година

До 123 А аз те съветвам ти да не се напъваш да не се накааш щото не съм случаен и необразован човек.А съм чел доста коментари на Боби и доста истини казва,а това ,че на теб не ти харесва си е твой проблем.

106

Е па честито

преди 1 година

Конче. Следват Беларус, Киргизстан, Таджикистан, Азърбейджан, Чечня и тн. Хаерлия да е. Муахахаха. Совецкий мир бля пошол на ой мале

105

Анонимен

преди 1 година

До 111 А кой води цивилизован разговор.Зеленски,Подоляк или някой друг.Или всеки разговор,който не ти изнася е нецивилизован.

104

123

преди 1 година

До Анонимен 110. Съветвам те да не се напъваш много , че ще хванеш хемероиди. И да - написал съм, че Боби пише кремълски опорки защото е истина. Прочети му коментарите от началото на войната. 90 % от коментарите дето ги пише Боби времето показа че са гпупости и нямат нищо общо с истината.

103

Анонимен

преди 1 година

До 123 Какво си написал,че Боби пише кремалски опорки.А ти за гривни ли пише бе и за това си мислиш,че всички пишат за пари А що си мислиш,че не знаем какво представлява Русия и нямат къде да го знаем.Или това ,че някой не е съгласен с лъжите дето се дрънкат веднага е русофил или пише за копейки.

102

Анонимен

преди 1 година

До 97 А твоите шизофренни,какви са бе.Що Саакашвили отиде в затвора,а .И тая дъвка за руските жертви се изтърка щото не е така и тук да е го писаха.И това за Бахмут се изтърка.Да бавно става точно ,зад Даме се дават толкова жертви и защото там украинците си загубиха половината армия.И само шизофреник ще пише едно и също,А защо ме пишеш как от "Ние побеждаваме" минахте на "Бавно ни бият".Що си мислиш ,че някой ще си хвърля войниците като има техника.Бахмут е за балъка дето си затри армията там.

101

123

преди 1 година

До Анонимен 107. Пич и ти не си по разлимен от Боби. Да ти кажа май всички копейки сте правени по калъп. Прочети кво съм написал, ако влавееш четене с разбиране кажи кво общо има написаното от теб с моя коментар. Или вече си пуснал плочата и трябва да си кажиш репликите.

100

Анонимен

преди 1 година

До 105 А за киевските опорки нещо да кажеш или когато Боби каже някоя истина веднага е опорка щото не ти изнася.

99

Анонимен

преди 1 година

Ние кога ще направим байгана?

98

123

преди 1 година

Май има много нови във форума. Пичове да се мъчите да разговаряте с Боби е безмислена операция. Квито и агументи да изтъкнете Боби си пили кремълските опорки и няма вариант да стане разговор.

97

До 101

преди 1 година

Очевидно на Боби му харесва в ЕС и САЩ.

96

Анонимен

преди 1 година

Бе, вий от кремълската шайка дали знаете на какво приличате!

95

До Боби

преди 1 година

В три коментара 4 пъти си смени мнението! Примерно за добрия живот и местенето!

94

До Боби 98

преди 1 година

И тогава, защо е този наплив за ЕС и САЩ....

93

Какво

преди 1 година

Какво ще правим с жужака след войната. Ще го скопим ,за да не се допусне размножаването на такива сатрапи.Неговият Конь -също

92

До Боби

преди 1 година

Да бе! Като ви хванат в лъжа, все е правописна грешка! А не те хващат, щото не четат до края!

91

Боби

преди 1 година

До До 89 Боби Чудех се кой и кога ще се хване за правописната ми грешка Е ясно ти е че съм направил грешка и съм имал друго на ум - но не трябва да се изложиш в ефира като ми посочиш грешката. А мисълта беше никой не се преселва там където ще се живее по-зле.