7

Радослав

преди 1 година

До 7: ако формацията не е внасял каквото трябва, е задължение на фирмата от гледна точка на НОИ, а не твое. Води се, че ти си изпълнявал задълженията си, говоря за това, че има индивиди без 1 ден трудов стаж или работили на черно, а после реват за пенсия!

6

Радослав

преди 1 година

Няма значение колко години трудов стаж има човек, а на какви пари и колко дълго се е осигурявал! Всичко друго е празни приказки! Ако ще и 50 години да е работил даден индивид, ако не се е осигурявал няма да има никаква пенсия! Затова е крайно време да се мине на индивидуални партиди и да се свърши вече с този постоянен рев!

5

абе

преди 1 година

а между мъжете и ТО какви са процентите ?

4

Анонимен

преди 1 година

До maca но до 2037 ще се изравни и тогава какво - тогава ще видим, а СЕГА положението е това и разликата е поради по-малко отработени години и поради избор на по-ниско квалифицирани професии. Не е заради ЛОШАТА ПАТРИАРХИЯ.

3

maca

преди 1 година

До анонимен 1 - Ти четеш ли с мисъл въобще или четеш както дявола Евангелието- имало 3 г. разлика. Да, сега я има, но до 2037 ще се изравни и тогава какво?! Да не говорим, че ако семейството е с 2 деца това сумарно прави 4 г. и 3 месеца без пенсионни осигуровки и това дърпа много надолу крайния резултат.

2

вместо чистачки и

преди 1 година

продавачки и шивачки да са станали началници или дупеедатии. Често пускат подобни статийки да показват колко са онеправдани жените, а мъжете си живеят живота заобиколени от пари и жени и не страдат и не са уволнявани

1

Анонимен

преди 1 година

"възрастта за пенсиониране при мъжете е 64 години, а при жените - 61 г" "С пенсионната система у нас жената бива наказана за периодите на отглеждане на децата си, за отпуските по майчинство." ЧАКАЙ БРЕ - А тия три години по-малко, къде ги забрави?