21

Анонимен

преди 1 година

Отдаличихме се от Латинска Америка и се доближихме опасно близо до Африка.

20

Анонимен

преди 1 година

Да се надяваме този път простото Киро с кодовете които знае да не може да манипулира измамните мадуровски машини както предишните няколко пъти и тогава разписките от машините не се брояха. Аз лично предпочитам да гласувам с хартиена бюлетина както се гласува навсякъде по света. Машините отдавна ги изхвърлиха почти навсякъде.

19

газчорапинаметало

преди 1 година

До Анонимен 15 Много отдалече си се разтреперил!А по-спокойно,м!

18

ШОКИРАЩО

преди 1 година

Пребройте броят на партийно назначените хора по ограмната раздута администрация. После добаве и техните роднини --- РЕЗУЛАТ ОЧАВАЙЩА непробиваема СТЕНА.

17

Анонимен

преди 1 година

Непрекъснато ни гърмят в ушите да пестим хартия, да не получаваме фактури за ток, телефон, вода и др., а накрая те ти налагат хартия за избори, това не е ли лицемерие.

16

Анонимен

преди 1 година

Мога да ви гарантирам само едно - ще има"технически проблеми" по време на броенето :)

15

Анонимен

преди 1 година

Хвърлени пари на вятър! Нещо като ваксините с изтекъл срок на годност.

14

Бонго Бонго

преди 1 година

Айде радев готви се за импийчмънт и бъди сигурен, че БСП ще гласува срещу теб, ще ти върнат ресто.

13

Все тая измама

преди 1 година

Купените гласове ще премажат всички мерки

12

Анонимен

преди 1 година

Счупете машините! Изгорете бюлетините! Саботирайте изборите на войната и властта, която ще ви изпрати всички на Източния фронт!

11

Анонимен

преди 1 година

До До 3 "Мен от САЩ не ме е страх. Там президента се сменя на 4 или 8 години. Страх ме е от нашите "братя" руснаци дето имат несменяемо диктаторче 20+ години дето много го е яд че го наритаха от всякъде и се мъчи да закопае колкото държави може дето преди бяха васали на СССР." - Ясно, значи според теб Байдън управлява САЩ, така ли? хахахаха Не мога да повярвам, че още съществуват възрастни хора, които вярват в дядо Коледа, но... :) ... налага се да повярвам, щом има подобни коментари. хахаха

10

Анонимен

преди 1 година

А обработката на докладите ще я дават ли на живо? ... :) ... Там се прави схемата. Няма как да подкупиш всички председатели в комисиите във всички секции, обаче да напълниш джобчето на някой на по-високо ниво от ЦИК би свършило работа. Предполагам, че хората в секциите си вършат работата нормално, но след като предадат докладите си, на високо ниво се правят някои "корекции"... :) ... Ако схемата се правеше в секциите за гласуване, никога нямаше да въведат видеонаблюдение там.

9

СССР

преди 1 година

Какви камери бе обитацииии,ще напускам камерата с лак за коса ,и ще гледате предаването Добро утро Кой е зад паравана.

8

Анонимен

преди 1 година

Камери в Турция ще има ли? А самата сделка за камерите заснета ли е?

7

Анонимен

преди 1 година

Нема да се плашите, Хартиената коалиция се е погрижила за всичко. 97% от председателите на СИК са от ГЕРБ-ДПС.

6

Анонимен

преди 1 година

Този от инф. обслужване е ходил в щaтитe на инстpyктaж колко да са "правилните" резултати на изборите. Както навремето ЦВ. Yхотo ходеше на спявка по същия начин по времето на cикаджията. А тук още има хора, които вярват и си мислят, че от т. нар. "избори" и от гласа им зависи нещо.. Ако бяхме общество и суверенна държава, тези хора трябваше отдавна да са подведени под отговорност и с тежки присъди за държaвна и3мянa! Медиите обаче услужливо мълчат и не задават "неудобни" въпроси.

5

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Всички членове на секциони комисии,ще станат медийни...звезди. Затова е необходимо,да се...гримират,вчешат,поизмият,да си изрежат ноктите на...ръцете,да си измият зъбите,може и пломбите да...оправят,да си сложат новите дрехи и най...важното е да гледат...весело,като политик на предизборен...плакат.Не е изключено след тази...изява да им се отвори кариера и в шоу-бизнеса,защото то друго...сериозно нещо в България...няма.

4

До 3

преди 1 година

Мен от САЩ не ме е страх. Там президента се сменя на 4 или 8 години. Страх ме е от нашите "братя" руснаци дето имат несменяемо диктаторче 20+ години дето много го е яд че го наритаха от всякъде и се мъчи да закопае колкото държави може дето преди бяха васали на СССР.

3

Анонимен

преди 1 година

Като в Африка. 1,2,3... 1000 с викове.

2

мдаа

преди 1 година

Оказва се, че някъде по същото време, случайно и почти незабележимо, шефът на "Информационно обслужване" Ивайло Филипов, който е несменяем на поста вече близо десетилетие, отива на посещение в САЩ. Стои близо седмица и се прибира в понеделник. Никой не го пита защо. Какво точно е правил представителят на тази фирма, която брои гласовете на българските граждани, защото ЦИК не брои.Та какво е правил този чиновник в САЩ? Дали не е ходил там да получи инструкции кой иколко да получи на тези избори?