143

Цезар

преди 1 година

Този грозен паметник е пропагандно съоръжение на комунистите социалисти и техните шефове от Русия. В тази пропагандна агитация за запазването му се включиха и руските патриоти от ментето Възраждане. Да се кланяш и почиташ на съветско руската армията окупатор е вид неизличима перверзия и заболяване на мозъчната ***.Тези хора не са истински българи родолюбци, а руски хибрид, мястото им е в тяхната агресивна и корумпирана Русия.

142

Цезар

преди 1 година

Този грозен паметник е пропагандно съоръжение на комунистите социалисти и техните шефове от Русия. В тази пропагандна агитация за запазването му се включиха и руските патриоти от ментето Възраждане. Да се кланяш и почиташ на армията окупатор е вид неизличима перверзия и заболяване на мозъчната ***.

141

Парадокс Бг

преди 1 година

А нашата страна на чия страна е била по време на тази война, в която уж ни "освобождават" и защо България се задължава да изплати 70 милиона долара репарации, от които 45 милиона долара на Гърция и 25 милиона долара на Югославия? Нали уж са ни "освободили", а сме задължени да плащаме като "държава победена във военен конфликт" финансово обезщетение на държавите-победителки, участвали във воененния конфликт!

140

Никола

преди 1 година

Кога ще възстановят Паметника на загиналите БЪЛГАРСКИ войни от 1-ви и 6-ти пехотни полкове пред НДК ?

139

Сатир

преди 1 година

"Времето не прощава, нищо не е вечно, не е в блестящо състояние, минаването покрай него крие риск", категоричен е доц. Чобанов. Доцента по история се оказа професор по сградстрой!?!?!?

138

Morski

преди 1 година

До Анонимен161-Ама много си прав,но замисмял ли си се колко имена имаше и още ги има като - Альоша,Сталинка,Сергей... типично български ,нали! За това иде реч- СТИГА ВЕЧЕ СЪВЕТИЗЪМ - ТОЙ Е ДОКАЗАНО ЗЛО В ЦЕЛИЯ СВЯТ!МО.ЧА НА ЧАКЪЛ!

137

Дивергент

преди 1 година

Когато нещо е опасно го обикалят с лента или го събарят. Когато магистралите са опасни слагат знаци за ограничаване на скороста или ги затварят. И никой не ремонтира или възстановява нищо, ако няма едни пари за крадене. Този е от тях. НАРОДЕ???

136

Анонимен

преди 1 година

Те и повечето тротоари и улици в София са опасни, но нищо не правите за да ги приведете в прилично състояние от години.

135

Тон

преди 1 година

Да бъде сменен с американските вони герой по света и в Югославия!

134

Тон

преди 1 година

Всичко ни е наред,остана само паметника,как до сега не сме се сетили,но за това пък винаги обичаме късата клечка,и сега ще е същото!

133

Анонимен

преди 1 година

Защо направо не ни прекръстят всички на Джъстин, Джон и ДжесикаЗащото 80те процента нямат необходимото пипенце да носят тези имена!

132

Анонимен

преди 1 година

Който не иска да го гледа, да го опакова.

131

Списаревски

преди 1 година

Какво ли щеше да каже Списаревски след издигането на паметници на тези в които се е влязъл за да намали бомбардировките над София?

130

НЯКОЙ

преди 1 година

Става ясно, че в България няма инфлация, няма бедност, няма правителство, няма кражби и просто няма проблеми, само един паметник е проблем. Преди години един мавзолей беше проблем, бутнаха го и какъв живот настана. Но пък още веднъж се видяха политиците, които са толкова неграмотни и нищо не могат да кажат, а само за един паметник говорят, а този паметник дори не е в списъка " Магнитски ". Ако Алеко беше жив щеше да напише " Бай *** бута паметник ".

129

Ебанджийски

преди 1 година

А тука едно добро дете и Альоша ще маха !

128

Тутракански

преди 1 година

Махнете паметника на тия дето ни бомбардираха ! Продажници ! Маскари !

127

От Филибе

преди 1 година

А Альошата кога?

126

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да се мести постамента,а само глутницата с Шпагина отгоре.

125

Анонимен

преди 1 година

Покрай този паметник има много плочки. Трябва зеленина. И е много висок. Да се скъси. И тези автоматиии...Да се забие по едно цвете в цевта.

124

Тутракански

преди 1 година

Продажници безродни долу лапите от паметника !