13

Готин

преди 1 година

Такива "правила" са ограничителни, рестриктивни и ограничаващи човешките права. Всеки има право на СВОБОДЕН ИЗБОР!!!Този избор родителите ( като настойници до пълнолетие) имат право да декларират от името на децата си. Това, че политиката ни за семейството и децата е неудовлетворителна и неспособна, не е основание за нови рестриктивни "правила

12

Meh

преди 1 година

Интересно мнение за кравата и произхода на думата ваксина, жалко, че са пълни тъпотии..:DЕнтелЕгенти навсякъде.. :D

11

Няма значение!

преди 1 година

Едното дете ми е на 3,5 години и ходи на градина .Другото ми дете е на 1 година.В градината на вратата има табела за болни деца от скарлатина!!Питам трябва ли задължително да заведа детето ми на градина за да не го изключат??.Или е по добре да зарази братчето си за измислите наредбата.Скоро имаше случай на починало дете от скарлатина!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

До до 3 хаха да се смее ли да плаче ли човек, колко изпростял е народа :) Значи ти смяташ детето си за крава и си го ваксинирала :) Значеш ли, че от там произлиза думата ваксина? :))Ти чела ли си някога какво съдържа инжекцията, която вкарваш в кръвта му? Сигурен съм, че не си, пък и да беше, едва ли си достатъчно функционално грамотна, за да асимилираш прочетеното... Единствената функция на ваксините е да увреждат имунната система и да печелят доживотни абонати за фармафията! Аман от добитк!

9

Бил Гей

преди 1 година

хахаахах да се смее ли да плаче ли човек, колко изпростял е народа :) Значи ти смяташ детето си за крава и си го ваксинирала :) Значеш ли, че от там произлиза думата ваксина? :))Ти чела ли си някога какво съдържа инжекцията, която вкарваш в кръвта му? Сигурен съм, че не си, пък и да беше, едва ли си достатъчно функционално грамотна, за да асимилираш прочетеното... Единствената функция на ваксините е да увреждат имунната система и да печелят доживотни абонати за фармафията! Аман от ***!

8

Анонимен

преди 1 година

Вместо да построят 10 детски градини, те се чудят, как да изгонят децата. Само по това може да се познае, управленското безсилие.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам от 4 години искат задължително а места нямаКал я мислят тая работа?

6

Анонимен

преди 1 година

Новите правила са всички задължително на детска градина, за да ги обучим от малки на европейски демократични лгбт ценности и да ядат насекоми. Кво си мислите, че ще можете сами да си възпитавате децата си ли?

5

Ревящо дете джемдер

преди 1 година

Лелката в детската ми наруши джендер-правата и ме нарича момче, а аз съм с неизвестен пол. С МАМА ЩЕ ВИ СЪДИМ В ДЮСЕЛДОРФ!

4

Строга Лелка

преди 1 година

Новите правила: Кой реве - бой до ка спре да мърда.

3

Ваксинация

преди 1 година

Задължитено на всички деца защото там в тези градини е истински развъдник на зарази вируси и бактерии.

2

Анонимен

преди 1 година

Детските градини са пълни сутрин с коли, защото всеки е платил да си води дететп в друг елите квартал.

1

Честито Българи

преди 1 година

Заради МВР и милиционера Гешев в България липсват елементарни Човешки Права! Тероризма извършван от полицаи не се счита за престъпление според Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев!