98

Я па я..!

преди 1 година

За пиците е ясно. Как стоят нещата с боба ? И той със 100 %.

97

Бул гур

преди 1 година

То ,пак добре,една пица с 2 чинии.Защото може една пица с 4 чинии да си поръчваме.Натам отиват нещата.Една джъмбо пица в Америка стига за 8 човека.Тук като мострички.

96

Днес по-специален

преди 1 година

повод,решихме със съпругата на обяд да отидем на ресторант!Обстановката приятна,веднага ни вземаха поръчката,донесоха обяда и до тук беше всичко!Искахме да си поръчаме и десерт,махахме и ръкомахахме към сервитьорите,но си останахме глас в пустинята!Накрая,изнервени и ядосани,че няма и на кого да платим сметката,че лично аз ходих на крака да ги търся отзад в кухнята,побързахме да напуснем ресторанта!Ресторант лъскав на пъпа на Плевен,ниво на обслужване една голяма,кръгла О,и какво искат още тия?

95

Stan

преди 1 година

Боже, боже, живи да ги ожалиш, отвсякъде ги дерат, а те били вдигнали цените "само с 10-15%". Как 15% бе Гробарю??? Ти май бъркаш 15 с 50%??? Щото в заведенията които съм посещавал последните няколко седмици цените са МИНИМУМ 50% нагоре от това което бяха преди година. Ама МИНИМУМ!

94

анонимен

преди 1 година

а длъжни ли сме с жена ми да избухаме две пици ? ..щото сте едни майстор готвачи всички..

93

Анонимен

преди 1 година

НЯМА И НА ЗАВЕДЕНИЯ ДА ХОДИМ. САмо Х Л Е Б А Р КИ ЗА НАС

92

дедко

преди 1 година

До Нормално:я ми кажете от тез "новите" колко от родителите им не са от старите комунисти :)

91

дедко

преди 1 година

отлив на клиенти, малко работа, държавата да помагала че нямало работа и имало опастност от фалити... и преди ден маскирани обрали 24к от ресторант в центъра на София... Леле... и това ако не е оборот.. колко искат по 100к на час?!

90

По домова книга

преди 1 година

До Нормално Така е , само забрави да сложиш и Борисов към тях , че той най дълго краде .

89

Анонимен

преди 1 година

Който иска лукс и заведения да си плаща. Аз не ходя по заведения и не ме интересува!

88

Фики

преди 1 година

Незабавно да се махнат всякакви субсидии за заведенията. Кръчмите са пълни до пръсване, трябва да си запазваш маса. Да вдигат цените колкото се налага, че да се нормализират малко нещата.

87

Анонимен

преди 1 година

хехе е не искате газ от Русия, утре, по четвърт на човек. Да ви е сладко

86

К1Д

преди 1 година

Излизам само по някакви поводи на други лица или ако съм на командировка и няма къде да си готвя.В Бг. заведение ,хотел,кафе и тнт винаги се чуствам прецакан .Съотношението цена-качество е под всякаква критика.

85

Анонимен

преди 1 година

83 повечето са китайски ментета .Аз на децата купувам обувки Адидас , излизат по- евтино , китайските държат по месец , а другите се носят сезон или два . Хубаво е обувките да са качествени , много ползват втора ръка дрехи .

84

Нормално

преди 1 година

По стара традиция когато червената хунта и внуците им са на власт цените се вдигат спекулативно и инфлацията гърми.Така е било и ще бъде винаги когато дадеш демократична държава в ръцете на комунисти и внуците им...Жан,Радев,Асен,Киро....Един и същ грамаж на една и съща Бг. марка кашкавал в Германия е 30% по-евтина отколкото в България-страната производител...

83

Ади Бегов

преди 1 година

искам само да напомня, да не забравите и за искането ми бакшишите да станат задължителни! Идват ми в заведението някакви семкаджии на по 2 кафета и сметка еднва 10 лева и даже бакшиш не оставят, ааааа, без такива повече!!

82

Анонимен

преди 1 година

24 000 лева оборот на вечер !!! - 1 Милион на месец ! ,а инак "горките " 9%ддс,всякви помощи от държавата 60/40,80/20 ,подарък от нап 80% от оборота за миналата година

81

морски

преди 1 година

Тук кръчми печелят от укробежанци богати. Не всички кръчми обаче, могат да им сервират киевски котлет и др. по вкусът им.

80

a

преди 1 година

На тоя мазен киpтак няма да му стъпя в коптора. Кухнята ужасна, управители бият клиенти.... закривай!!!

79

Ричо АлченГЕРБов пак

преди 1 година

се оплаква. Мрънкало! С това застаряващо и силно намаляващо население - толкоз!