578

Поря русуфили

преди 1 година

С Кинжала

577

Нещо не видях

преди 1 година

Армата...Направили 10 бройки за паради и тва е

576

Голям Кинжал

преди 1 година

Имам за всеки русуфил

575

Анонимен

преди 1 година

А "КИНЖАЛ" ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПАРЯ УКРОФИЛСКИ ПЪРДЕЛНИЦИ. ХА ХА ХА. ША РЕВЕТЕ И ША М" РЕ, ТЕ.

574

До 627 шоу гу

преди 1 година

СофиискитеСороскиГендари трябва да бъдат евтаназирани понеже немогат да имат поколение и само замърсяват околната среда

573

шоу гу

преди 1 година

Русофилите трябва да бъдат съдени както убийците рашисти

572

До Аз

преди 1 година

Човече клето, това не ти е футболен мач. Гледай си футболните двубои по телевизора и недей разсъждава по геополитика. Не е твоето нещо.

571

Анонимен

преди 1 година

Това е добра новина! Браво! Дано да изкормят максимално много укрофашисти :)

570

Аз

преди 1 година

До Борисов - Викаш , Ръшаните могат да сринат Украйна, но не го правят и предпочитат да дават жертви и да се мъчат втора година?!? Уникална логика :-)

569

Анонимен

преди 1 година

След като росия изгуби войната, ще бъде разбита на губернии, всяка губерния ще има дъга за флаг и вместо квас ще ядат бургери, амин.

568

Кънчо

преди 1 година

Е долара естествено гледаме. Вий гледайте рублата. И хич не ни е срам за дедите

567

Кой на кого

преди 1 година

Завижда не знам само. Нали

566

Гадну Копиле

преди 1 година

Ххх. Телета русосифилистични. Да ви кажа само че последния сармат из онзи ден трябваше да е показно за пред света а той пръцна веднага след напускането на силоза и стана показаното де-ама за резил. А кинжалите легендарни влака не карат, в ограничени бройки са а Блатная в момента е заета лади бели да прави че не смогва с поръчките за Украйна.А вий воювайте с кинжал и чакайте от умрял писмо

565

До Ангел

преди 1 година

Ангел ти си ангел и си на небето и сигурно си виждал сармати да летят щом толкова щателно ги описва. Я кажи Ангел като слезеш на земята и се събудиш пръстите в контакта и пърдялника мокар ли е защото ако е така значи си видял самата а ако случайно е сух то значи за др сърма говориш-шоколадовата у гащите дето е.

564

пияница мистик

преди 1 година

За цяла година война Пътягатa е изстрелял само 6 "Кинжал"-а. Един в началото и сега 5 :))) Сигурно толкова са произведени, догодина още 5 ....ахахахахахахаха. Време е да изкара и втория произведен танк "Армата"

563

Ху кеърс

преди 1 година

Те тея още немогат да влезнат в украйна кинжалите им и те.Как е тръгнало *** ще се само гръмнат толко им е моща.Видяхме руската мощ 2 години на реката висят като цифки ха ха ха

562

СтингърЧо Джавелинов

преди 1 година

"Те използват въздуха, за да се движат по време на полет" Не мое да бъде, каква гениална ракета използвала въздуха за да се движи! И още по генианално описание на др0гарката списвачка на "непобедимата" ракета! И лично късокракия ги направлявал!

561

АНГЕЛ

преди 1 година

Майни ги тея пиратки. Сармат се изкачва до космоса на 30-40 км височина където е невъзможно да бъде достигнат от каквото и да е ПВО. Отива над целта и се спуска със 10 пъти скоростта на звука като междувременно корпуса се отваря и 10 ядрени бойни глави излитат всяка от които се движи със скоростта на кинжал . Невъзможно е ПВО да реагира . Точно това пътуване до космоса и светкавичното завръщане е нещото което ще реши изхода на Третата Световна в полза на Русия

560

Анонимен

преди 1 година

Ех как чекам пролетната офанзива на братята укри, да гледаме пак как мyжиците изскачат от дупки в земята и бегат по бели гaшти, па че пада смех в цел свет! УУУУУУУУ!!!

559

Анонимен

преди 1 година

Руснаците, синове и дъщери на прапагандата, ако знаяха къв дедов са задава, немаше да чекат предстоящото велико преселение към Европа, а още сега щея да си плюнат на петите! Скоро ша си затворят nлювaлнuцuте, да не хабят енергия!