75

Анонимен

преди 1 година

Няма хубави войни вече .. войни в които човек се доказва и или умира или се прибира щасатлив. Съвременният свят е такава извратенящина ... хуманизъм, либерализъм, демокрация, републики ... пу пу пу ... ужасно е.

74

Анонимен

преди 1 година

Да бе да, ама как само верваме, версията според коята тръбите са взривени от САЩ с помощна на Норвегия си баш много достоверна, тия взирове не са за дилетанти!

73

Анонимен

преди 1 година

Кукото Дънбай е органицирало саботажа, както организира няколкото оттттррееееепки тук да си пеят песничните. Жалки ЛГБТ-0utисти.

72

Анонимен

преди 1 година

Ameriканците почнаха да се изнизват от отговорност.

71

Анонимен

преди 1 година

Германия на Украйна ли е приятел, или на Мечката?

70

Много е виновна, да

преди 1 година

Заподозряната яхта в инцидента със Севернита потоци е произведена през м. декември 2022 г. )))

69

До 71 говедо

преди 1 година

Атакуването на гражданска инфраструктура не е тероризъм? Или щом е дело на руснаците...може? Каквото повикало такова се обадила..

68

Ъъъ Ко рече

преди 1 година

Как ще гръмнеш СП с яхта при положение че дълбочината е колосална. Та там водолаз трудно би слязал без специализирана екипировка за дълбочинни гмуркане , но за това не стига 15м яхта. Тази история е като онази за самолетите бутнали кулите близнаци в САЩ.

67

Олимпий Панов

преди 1 година

Аз пък знам че яхтите се използват за снимане на п о р н о филми.Тоз явно е от ефтините.

66

Резултат

преди 1 година

Който и да го е извършил , това е терористичен акт, който одобрявам изцяло. Само да попитам...непрекъснатия обстрел по цивилни обекти и енергетиката на Украйна...какво е... Да не се сърдят руснаците...те си го заслужават.

65

Анонимен

преди 1 година

Знаем, че имат проукрайнски мотиви, но не нзаме кои са. Но зщаоо не ги знаем, знаем, какви са мотивите им ... КАК БЕ!

64

Анонимен

преди 1 година

Сеймор Хърш написа статии, които свалиха Никсън. Сега Сиймор Хърш бил дементирал дядка. Нищо, че по-младият с 4-5 години от него, Байдън, е в "цветущо здраве", совено когато не се губи в собствената си градина, когато не се ръкува с въздуха и когато не збаравя, как се казва дадена дума или изплщва някаква нечленоразделна реч ...

63

Да не сме ние?

преди 1 година

И защо яхтата да са я наели украинци. Щом са неидентифицирани, може и да са българи. Ние сме на всеки километър.

62

мислещ

преди 1 година

в днешното време, в което ако пръднеш у вас научава половината свят, анонимно да наемеш яхта/лодка/кану, да си плаваш и акостираш по пристанища с екипировка да гърмиш...меко казано е доста странно... и "евроатлантическите" спецслужби да не прихванат нищо, които издираха капките новичок пейка в парка за Скрипал и чайчето на Навални, айде нЕма нужда...

61

Анонимен

преди 1 година

Това да вярваш, че някакви си там взели яхта, натоварили взри_вове и взри_вили потоците е показател за пълно промиване на мозъка. Това е извършено от нечии тайни служби и щом Запада се опитва да насочи вниманието на обществото към някаква си яхта, значи е ясно чии служби са го направили. Иначе всеки има право да вярва в дядо Коледа. Все пак последното е личен избор... :)

60

Нищо ново

преди 1 година

Яхтата "е била наета от неидентифицирани лица"? И от нея взривили Северен поток. Мижи да те лажем.

59

Анонимен

преди 1 година

Вероятно е ползвана такава яхта , но вероятността склонява към нула.Все пак темата е интересна, примерно ако имате такава яхта може ли да се пробвате да търсите съкровище на 80 метра или ще ви трябва по сериозно оборудване.Досега винаги са го правили от сериозни кораби с сериозно оборудване, но вече трябва да е по достъпно за всеки с по малко пари.Дори и да не е възможно сега, трябва се де помисли един ден да е възможно.В това има пазар.

58

Анонимен

преди 1 година

Много е тъпо да се използва водолази , 80 метра като време на спускане и изкачване е 8 часа за водолази.Докато е доста по просто за дрон.

57

да

преди 1 година

подлите янки са атентаторите, те мразят и ЕС и Русия, особено пък ако са заедно!....САЩ са най-голямото зло за човечеството!

56

предложение

преди 1 година

да я сложим като паметник на мястото на паметника на фашистката руска окупационна армия