33

Анонимен

преди 1 година

Да знаят тия *** че види ли ги някой като мен а не са малко такива хора.жална им майка пада ми пердето и ше се молят да са кучета.побеснявам от такива комплексарчета живота ви е наказал вас *** ви долни

32

Батко ви

преди 1 година

На празник със свещи и тамян да ви съберат родата и на тримата. Амин!

31

Анонимен

преди 1 година

Млади хора със съдистични наклонности , причинявайки болка на животно днес, утре ще е на хора.

30

Анонимен

преди 1 година

до всички които споменават за насилие на хора -строго наказание за всеки ограбил, убил и изнасилил с кастриране и доживотен. няма спор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

Влади

преди 1 година

Това е зверство, без съмнение. Виновните трябва да се накажат. Обаче не мислите ли, че преекспонирането на такива случаи озлобява хората. Един вид, за пострадало куче изпращат в затвора, а за пребити и изнасилени хора по селата от двукраки зверове от етноса няма възмездие!

28

Анонимен

преди 1 година

До 26-ти Това: Кой казва, че няма значение, когато възрастен или какъвто и да е човек е нападнат/ранен/убит ? Питам си само, защото това си го повтаряте точно тия, ограничените, дето си виждате до пред носа, пък аз не чета подобни коментари, казващи, няма значение, когато се случи с човек подобно нещо.

27

БЕСЕН СЪМ

преди 1 година

Който няма жал към животните, няма и към хората. Пълна непримиримост към такива престъпници, жалки ***,адови изчадия, има Видовден!

26

Това

преди 1 година

че възрастни хора ги колят за 20 лв няма значение. Но ако куче иска да нахапе вас или детето ви и вие го отблъснете, веднага трябва присъда от поне 20 год

25

ЬЬЬ

преди 1 година

Един от големите проблеми на нас-хората-е,че упражняващите жестокост към животните много лесно биха я упражнили и към себеподобните си-към жени,деца,възрастни и прочие.За това наказанията на тези трима "умници" трябва да бъдат максимални,все едно,че под ножа им не е било куче,а беззащитен човек.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако не си секта кучкар, веднага ти трият мнението - свобода на словото ли бе да го опишеш.

23

Анонимен

преди 1 година

ИМА ***, защото има хора, които не могат да възпитат стойностен човек. Този ***, дето е направил това, утре може да е ваш зет. Повечето насилие над животни е от мъже, момчета. Докато се толерират филми с насилие, и странни ценности за красота и морал, поколенията ще се израждат. Заслужават доживотна с отрязани уши

22

Анонимен

преди 1 година

До иронизиращите и критикуващите - голяма работа било, пък колко хора са осакатени или ако било друго животно, така ли щяло да е и тези с гледането на деца, а не кучета и т.н. Елементарни сте, виждате си до пред носа и като цяло толкова си можете, нищо значително не сте постигнали и няма да постигнете, водят ви за носа както си искат и ви експлоатират, толкова ви е стойността. Така са ви усакатили родители/близки и в днешно време можете само да псувате пред телевизора и да милеете за бай ви Тошо

21

Браво

преди 1 година

Браво!А оня дето сгази 2 жени, си седи вкъщи..Е.ти държавата!

20

Анонимен

преди 1 година

Кучемразите коментиращи да си признаят, че са русофили. В този сайт страшни ненормалници се вихрят.

19

Анонимен

преди 1 година

Около нас живеят и з р о д и! Това е ясно! Насилието е като храна за тях! Ще дойде и за тях момент! Ще й се върне тъпкано!

18

Олимпий Панов

преди 1 година

Почнаха кукумявките-защитници да ви го натаковам.Колко хора осакатени те с кучета ни занимават.Между другого на боините кучета целенасочено им обрязват ушите

17

Анонимен

преди 1 година

Е, аз е съм голям любител на кучета, но това, което са направили тези *** е непростимо. Дано да получат сурови наказания и да осъзнаят зверството си.

16

уши

преди 1 година

Е сега да им отрежат и техните уши и готово. Да видят хубаво ли е. Може и някой крайник да им счупят, да им държи влага.

15

Затвор

преди 1 година

Ареста е добро начало...Присъда ще има ли? Това липсва в БГ присъди ,не арести! Всеки може да се превъзпита с правилната мотивация- присъди и затвор! Даже прокурорското лай..нце чух ,че вече е много кротко в Пернишкия затвор..:)

14

Росен Коня

преди 1 година

Е добре това новина ли е ? ??? Как може да занимавате хората с подобни неща?