12

Анонимен

преди 1 година

Има един лалугер дето бял русофил го преследва в живота и вечно след него върви. А г-н Епстийн има късмет, че е показал среден пръст, вместо напр. да каже, че има два пола, или че мъжете не могат да раждат. Е тогава вече край нямаше да види.

11

Анонимен

преди 1 година

В такъв случай един среден за коментар номер 2... :) ... не съм русофил, но на тъ_пи коментари няма как да се отговори иначе хахаха

10

Бай Илийчо

преди 1 година

Па Йовчо от наше селу го углобия 100лева навремето!

9

Хаха

преди 1 година

Като му опъна жената на тоя съдия ще обявя, че това е основно човешко право на украсяване на кухата му глава с рога!

8

!

преди 1 година

Евала на съдията, то пък оставаше и да оставят децата без баща за такава простотия!

7

Анонимен

преди 1 година

Спомяте ли си шотланците от "Смело сърце" как изразяваха мнение преди битката. Скоро и това ще е ОК явно.

6

Анонимен

преди 1 година

Простотията верно ходи само по хората...по дърветата я няма..особено е характерна за особен типаж "хора -дървени философи"... спецове по история..родинознание.. спорт..икономика .външна,вътрешна политика..военно дело..разузнаване..статистика стъкмистика..въобще "компетентност" по всë и вся антибългарска ,изопачена,изкривена и подчинена на чужда пропагандна насоченост и интереси с липса на елементарна човешка емпатия и истина - напоявайки доволно с лъжи омраза,антихуманост и селска остроумност...

5

Един с Една

преди 1 година

Сметай колко им е скучно на канадците.....

4

Доктор

преди 1 година

Ами те в Канада си бъркат по дупките съвсем явно, какво срамно е да покажеш среден пръст , като след това ще го завреш на някого в г.за ?

3

Националист

преди 1 година

Този канадски съдия да каже какво толкова срамно има на националното им знаме , че се налага да го крият с листо.

2

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са объркани. Как така Канада (прогнила развита джендърска държава) разрешава средните пръсти?! Уж нов световен ред, фарма мафия, ваксини, дишането се плащало. Ама май не, а русофили бедни бачкери? Айде, време ви е с руските знаменца из ФБ да се събирате за бригадите за бране на ягоди в Германия. Плащат за целия сезон колкото на *** ИТ спец у нас за 3-4 дена.

1

Анонимен

преди 1 година

и да лъжеш също явно