7

хх

преди 1 година

Защо този нрод не може да разбере какво е нписано в съответните Закони и Основния зякон на тази държава?Изглежда мисловния процес се получава доста затруднен след като значението на понятията в Българския език не е много ясно!Което изглежда е основния проблев на тази Държава!И не знам кой е отговорен в този случй!Може би политиката определя значението на понятията в Българския език.

6

хх

преди 1 година

Много учен стана тоя народ с тези матури!Да те срам да се наречеш Българин!

5

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Мамини златни убавици и заядливи момченца с гърненца щяли да се явят на изпит по " писмо и четмо " . Господ пак щял да ги закриля и укрива от неграмотността им ( която вече е ) непоносима .

4

Анонимен

преди 1 година

А кои жяха умниците които в един ден определиха матури и бал за зрелостниците

3

Гиб Мелсън

преди 1 година

18 години по 50 хиляди и като прибавим отпадналите от училище, значи в България имаме около един милион деца до 18 годишна възраст ако отпадат по десет хиляди на година от образователната система. Продължителност на живота 74 години, значи 74-18=56 по 60 хиляди=3 милиона и 360 хиляди възрастни. Значи общо децата плюс възрастните цялото население на България реално е 74 *60 хиляди е 4 милиона и 440 хиляди души. Откъде идва числото шест милиона никой не знае.

2

...

преди 1 година

жалки напъни на МОН да го играят важни. Смешници! Нищо не правят за да подобрят положението, а то е: неграмотни, немислещи и нефукнциониращи млади хора!

1

Анонимен

преди 1 година

Вземат изпита и да ги няма тук иначе глад и мизерия