123

Анонимен

преди 1 година

Шепа самоуверен, грантоядски слугинаж на Козяк си повярвал, че може да пребори цяла държава и да нарежда какво да се случва с публичната държавна собственост!! Политкоректните, наведени тарикати от СОС много се надцениха този път! Това не е да сложиш чужд *** да се вее на сградата на общината и да се биеш в гърдите, какъв як защитник на евроатлантизма си и този път ще настъпите мотиката !!!

122

Анонимен

преди 1 година

Прав е човекът написал тук истината. Комунистите унищожаваха живи хора, а сега реват за грозния камък. Не са се покаяли. Не се извиниха и за възродителния процес. Екстремисти са.

121

До 128

преди 1 година

Пратията над родната майка, нали така другаре?

120

Анонимен

преди 1 година

Май трябва да се демонтира властта и да се преквалифицира в батальон за Украинския фронт..Не е необходимо тъй като украинската армия помита доста прецизно съветската свооолочч!:))))))))

119

Анонимен

преди 1 година

Ще се насладим на гледка в която американски и натовски войски трепат български потомствени Янко Шумкаристи!:))))))))))))

118

Анонимен

преди 1 година

Паметникът не е на Столична Община,а на цяла България! Гражданска война ли се търси?Ще има утрепани Янко Шумкари и България ще се оправи!

117

Анонимен

преди 1 година

Янко Шумкарчетата го издухаха, а Дано завинаги!

116

Анонимен

преди 1 година

Паметникът не е на Столична Община,а на цяла България! Гражданска война ли се търси?

115

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е, когато си неадекватен, по - добре да изчакаш, без да предприемаш нищо, не могат ли да не правят нищо в момента, а само глупост след глупост.

114

Анонимен

преди 1 година

Това може да не е най-важният проблем на България, но значението и посланието с демонтирането на един от ключовите и най-дълголетни паметници на съветската армия у нас е изключително важно действие! То показва, че България вече не иска да е руско зависима област в Европа и че руското присъствие тук е нежелано. Дано това послание да бъде подплатено и с резултатите от изборите!

113

Анонимен

преди 1 година

То София е най-голямата ко чи на от всички европейски столици, до паметника на ЧА опряхме. Като мръднеш на два километра от центъра и все едно си в крайните квартали на Мумбай. Само индуси, бежанци чалга из търс аци, строежи, кал и кучешки мини.

112

Анонимен

преди 1 година

бг е мортус тея се кефят

111

Анонимен

преди 1 година

Следваща стъпка война на Русия а на бас

110

Анонимен

преди 1 година

Ураааааа!:)

109

Анонимен

преди 1 година

Фащизма се върна честито г дн ини

108

Дкдкем

преди 1 година

Айде берлинската стена на България пада и русуфили и русофоби сте едно като образ и геноцид в пространството "човека" върху ниската род природа от която се привлича най-хубавото.възможно от жената когато е по-висока и свободна в естествена непринудена обстановка и среда която е невъзможно никъде да се случи около вас... само отделни родове на Земята :)

107

Анонимен

преди 1 година

Какво добро ще донесе за България преместването ба един или друг паметник Отговорът Нищо Дали ше е там или надруго място ние си оставаме васали на една или друга Велика сила Нямаме цел нямаме единна идея как да се подобри животът у нас Преместването на паметника няма да ни подибри живота напротив занимаваме се с някакви ненужни неща вместо да се развиваме

106

българин

преди 1 година

Преди години говорих с българин живял в САЩ.Човекът работил там до пенсия и след това в къщата си отворил фризьорски салон. Един ден имал клиентка учителка която му направила забележка,че имал акцент. Отговорът му е -"Вашият Рузвелт и Чърчил ни продадоха ,а СССР,а вие която не знаете и думица на никакъв чужд език ми правите забележка,че имам акцент"!Съдбата на България е била решена още в Ялта през 1943-та. И не бъркайте Русия със СССР.Паметника на царя Освободител е уважаван от всички ни.

105

чисто бързо лесно

преди 1 година

Май трябва да се демонтира властта и да се преквалифицира в батальон за Украинския фронт

104

ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НА...

преди 1 година

9.09.44г. НАПРАВИХА БЪЛГАРИТЕ РОБИТЕ И ПРОСЯЦИТЕ НА ЕВРОПА--за да работят без пари на СССР за да си построи КОМУНИЗЪМА!