93

Анонимен

преди 1 година

"Ковид пандемията и после войната на Путин! Това са причините." _______ _______ ________ Нито имаше ковид пандемия, нито войната е започтата от Путин. Но, да - това са причините: изфабрикуваната пандемия и предизвиканата война. Т.е. инфлацията е предварително заложена. Защо - вече става все по-очевидно.

92

Стамболов

преди 1 година

Само Белгия и Холандия има Брутен вътрешен продукт колкото цяла Русия!Белгия и Холландия взети заедно по площ са по малки от България!Богатството на ЕС не са нефта,газа и земята,а хората !В момента има икономически войни за чипове между Китай и САЩ.Обаче само в ЕС-Холандия се правят машините на,които се произвеждат всички най-нови чипове! Спрете да слушате разните псевдо агенти на Пудинг.

91

Пълен нон-сенс

преди 1 година

С номера "инфлация" ще ни доят.Как може български къшкавал в Германия да е 4,5 Евро за пакет от 700гр ,а в България същия пакет и марка да са 11 Евро при условие, че е пътувал и до Германия (над 2500Е транспортни разходи на тир).

90

На Киро и Асен схеми

преди 1 година

Червените олигарси и машите им нарочно помпят инфлациятаКило маслодаен слънчоглед на едро е 90 ст. и при това най-високата цена,българския слънчоглед си стои в силозите има слънчоглед за 5 години напред достатъчни за България.А от 2,2 кг се получава литър олио реалната цена му е 2,80лв на рафт.Има магазини дето го продават на 2,90лв.Другото е спекула и помпане със субсидии и калкулиране на олиото с цена наад 2 лв на слънчогледа -колкото се вдигна пробно в начолото на войната....

89

AZ

преди 1 година

Баци ша доди и пак ша ва упраи.

88

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Важното е,че никой няма да гласува, съответно няма субсидия за сегашните кандидат "народни представители"

87

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Кой друг да е, ако не ние българите:))))

86

Българин

преди 1 година

Напускане на ЕС и нов народен съд!

85

Вълчан

преди 1 година

До АнонименЕй това е определение за ТРОЛСКО писане. Крий рублите!

84

Анонимен

преди 1 година

Какво ви пука бе, нали сте наложили санкции на Русия! В Русия хранителните магазини са пълни а в Европа-празни... Ама какво ви пука бе, викайте слава украина и хич да не ви дреме...

83

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Борис Първи бе последният от Моят Кански Род,но уви,бе васал,както и синът му Симеон,на евреите гърци.Оттогава Светът опустя,зашото всички Царе бидоха цънгъри. Няма нито един монарх в този свят,който да не е ром,започвайки от Шимеон Сакскобурготски-най-старшият.И въпреки всичко Визиготите,които са Българо-Руснаци остават Победната Сила в този свят,която ше донесе насита за Нас и моръ за враговете ни.Да живее БЪЛГАРО-РУСКАТА ДЪРЖАВА ! ДОЛУ ЕС ЕС И САЩ!!!

82

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията започна да скача от октомври 2020, 7 месеца преди края на премиерстването на Бойко Борисов. Ако ББ беше останал премиер, инфлацията щеше да е значително по-висока. Добре, че го махнахме, та инфлацията остана на поносими нива, сравними с инфлацията в другите по-бедни държави в ЕС.

81

Анонимен

преди 1 година

До РеалистПри Борисов инфлацията беше 1%, не лъжи, ***!

80

Анонимен

преди 1 година

Причините са политиката на Кирил Петков, който увеличи пенсиите на търтеите пенсионери без никакво покритие.

79

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте пак за Кирил Петков да ви направи инфлацията пет пъти над тази в Европа!

78

Анонимен

преди 1 година

Ковид пандемията и после войната на Путин! Това са причините. Всички антиваксъри и русофили да плащат сметката!

77

Московские новости

преди 1 година

Ама и в ЕС ли сте под санкции, че имате такава инфлация? Сега, като "преместите" паметника на Съветската армия, всичко ще е тип-топ и няма да има инфлация и ще ви вдигнат заплатите.

76

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в България започна да скача 16 месеца преди СВО на Русия в Украйна.

75

Българин

преди 1 година

Санкциите срещу Русия, нямат нищо общо с инфлацията! Тя започна полувин година преди войната! Всички специалисти предричаха, инфлация след ковид кризата, а тя беше неизбежна именно зареди алчноста на човека! Даже ако нямаше война, щеще да е по голяма инфлацията, тя реално е забавя, поради страх от инвестиции!

74

БАНко

преди 1 година

БАНАНИТЕ ЗА КОИТО НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ДЕМОКРАТИЧНА АМЕРИКАНСКА 10 ПЪТИ ПО СКЪПА ЗА ГОДИНА ГАЗ СТРУВАТ 2 ,30 ЛВ , А КРАСТАВИЦИ ПРОИЗВЕДЕНИ С ТАЗИ ГАЗ ....8,00 ЛЕВА ???!!! ВСИЧКИ ЛИ СМЕ МАЛКО УМНИ ???