60

Анонимен

преди 1 година

И е Прав! Ако "политиците" от ГЕРБ,ПП,и ДБ си мислят,че всички като гламави ще хукнем и "гушнем" Америка за "голям брат" Грешат! Ако си мислят,че Всички "подкрепихме" навеждането им на Америка,пращайки "оръжие" на УкроФашисткият режим в Киев ,Също се лъжат! И като капак,да искаш да Разрушиш Паметника на СА в София ,равно на Реално Фашистки Партии!-:( Не това се очакваше от вас! И само да кажа,че на тези предсточщи избори,Възраждане ще обере овациите! С твърдата си и ясна политика!-:)

59

Анонимен

преди 1 година

Всичко от СССР да се премахне. От царска Русия нямаме 1 оплакване. Руснаците на царска Русия са дошли и са си оставили тук кокалите, това го помним и почитаме. Руснаците от СССР са дошли бедни и гладни и са си тръгнали с 300 млрд. Това също го помним. СССР паметниците да следват пътя на СССР - към историята. Никой не протестира срещу Руски паметник, Цар Освободител, паметника на Казаците итн.

58

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за паметника. Тъкмо ще го чупим и мочаме постоянно, ако го оставите там. Ще прилича и мирише на градски ***.

57

Анонимен

преди 1 година

Вие ***, изобщо не сте фактор в България. Иначе нямаше никога да станем членове на НАТО. Никой не ви бори за нищо и затова си трйте там в мишите си дупки.

56

фгс

преди 1 година

До 72: 'Омразната Монархия' начело с Царя Обединител, както народа го е наричал. Мечтите за връщане на СССР и КомунизЪма няма да се сбъднат. Дали този грозен паметник ще се махне или не няма голямо значение. Ако остане - ще бъде мацан с боя през ден. Не е ли по-добре да отиде в музей. Той принадлежи на миналото, бъдещето е друго и по-светло.

55

Анонимен

преди 1 година

Паметника е символ на бг свободата и на падането на фашизма и омразната монархия. Трябва не само той а и ще 2-3 подобни да се направят.

54

Анонимен

преди 1 година

До w България официално е обявила война на САЩ и Великобритания през ВСВ. На СССР, сега Русия, не сме обявили война, СССР обяви война на Царство България и окупира територията ни, ограби всичко, 45 годни грабеха заедно с другАрете, убиваха без съд и присъда, промиваха мозъци, избиха интелигенцията, съсипаха селското стопанство, 3 пъти фалираха България. И, продължават: 33 години спъват България, 33 години бранят паметника на съветските окупатори, без един загинал руснат през ВСВ в България...

53

Малко за политика

преди 1 година

Прав е Гълъб Донев. За ГЕРБ темата за Паметникът на Съветската армия е удобен начин да намалят гласовете за ПП-ДБ. Не това е проблема, който трябва да се решава чрез изборите. Истинската тема е корупционният модел на ГЕРБ. Видя се, че магистралите, на които Бойко режеше лентите за с 30% по-малко асфалт, а от там са откраднати милиони. И хайде сега това да го забравим, и да завъртим предизборната битка за това дали да се демонтират Паметникът на Съветската армия и на американските летци.

52

Анонимен

преди 1 година

Паметникът трябва да остане, както и всички други паметници, без значение какви. Стига с тия психопатични истории. Дайте да си гледаме народа и благосъстоянието му и стига вече глуупости. ПП и ДБ, наред с Боко Тиквун, нямате ли си друга, по-важна работа?

51

баба мара

преди 1 година

напротив бълг цър-ву-ли извадиха паметника нарочно пред изборите да печелятгласове аз няма да гласувам при каква изб активност те побеждават не си задаваттози въпрос

50

Анонимен

преди 1 година

Пози паметник не е ли държавна собственост? Ако е така от къде-накъде някаква община ще взима подобни решевния?

49

Анонимен

преди 1 година

Как ще оставят темата за по-късно? Сега, сега, във всеки един момент тлрябва да се докажат колко са подчинени на атлантическите си господари и как веднага лаят и наострят уши, само когато последните с пръст им посочат накъде и как да лаят.

48

Твоите спомени

преди 1 година

Хляб не се продаваше в магазина, а в хлебарницата, която си беше с нормално работно време.Сигур си от някое забутано село.Инфото за доставката му с ИФА , го потвърждаваНе уточни и за коя година говориш..Въобще, глупости на търкалета..Можеш да ги разправяш само на децата си, ако не те е срам

47

Анонимен

преди 1 година

По-лесно е да се взриви като мавзолея, така е много скъпо местенето.

46

w

преди 1 година

Първо да бутнем паметника на летците, бомбардирали цивилни в София!

45

Анонимен

преди 1 година

то това е второто им подобно решение

44

Анонимен

преди 1 година

Какво може да каже един индивид готвен за ЗКПЧ (заместник-командир по политическата част)? Та той е един обучен червен пропагандатор, заразен от ранна възраст с червената чума и разнасящ я вече десетилетия наред. Той затова е сложен от пРезидента г-н другаря Зелен чорап да ръководи слугинското на Кремъл правителство.

43

Анонимен

преди 1 година

Който гласува за ПП+ДБ и Герб избира войната и разделението

42

Странно

преди 1 година

При някои коментари опцията за отрицателен вот е неактивна...

41

Анонимен

преди 1 година

Сложете Бойко там бре, той най-успешно заби България на дъното, може и Фандъка да е до него.