597

Парадокс Бг

преди 1 година

А нашата страна на чия страна е била по време на тази война, в която уж ни "освобождават" и защо България се задължава да изплати 70 милиона долара репарации, от които 45 милиона долара на Гърция и 25 милиона долара на Югославия? Нали уж са ни "освободили", а сме задължени да плащаме като "държава победена във военен конфликт" финансово обезщетение на държавите-победителки, участвали във воененния конфликт!

596

Хайл химарс

преди 1 година

Да ви се представя аз съм Костя и руски фес желая, ще го нося с гордо наведено чело.

595

Анонимен

преди 1 година

Тоталитарното общество в Източна Европа бе създадено с благословията на днешните развити демократични държави.Не Червената армия, а Берлинската стена е виновна.При буря едни строят стени,а други вятърни мелници.

594

Георги Марков

преди 1 година

Вместода онанирате в сайта прочетете,какво ви казва Жорката от Унгария!ОРБАН НАПРАВИ МНОГО ЗА УНГАРИЯ И БЕЗ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПАМЕТНИЦИ НАПРАВИ НАЙ-ВАЖНОТО-ИЗГОНИ СОРОС ОТ СТРАНАТА СИ!ПОВТАРЯМ ВИ-ИЗГОНИ СОРОС ОТ УНГАРИЯ!ВЪПРОСЪТ Е КОЙ ЩЕ ПОВЕДЕ БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ РУШИТЕЛИТЕ НА СОРОС?

593

Анонимен

преди 1 година

Махайте го тоя *** и стига вече поклоничество пред руските поробители. Ама докато си пишем тук и там шека платени копейколюбци ни определят съдбата

592

тя

преди 1 година

Не яйца , а камане и дърве по фашистката СО !

591

ЬЬЬ

преди 1 година

Благодарение на тази армия и окупацията на България, комунистите ни управляваха 45г,а народния съд осъди на смърт хиляди+още хиляди безследно изчезнали. Благодарение на този омразен ссср сме все още на това дередже,поддържано от бсп,възраждане и всички русофили у нас.Паметниците на тази армия,която днес унищожава Украйна,нямат място в България,защото те са олтарите,от които се прави разделението на българската нация.

590

Анонимен

преди 1 година

Полското правителство издаде заповед още миналата година да бъдат съборени общо 60 паметника и монумента останали от комунизма. Половината вече ги събориха за няколко месеца. Не знам ние от какво се притесняваме? Българина явно го се страх от Русия. Да не ни се разсърдят нещо терористите.

589

Лаврентий Берия

преди 1 година

На това място трябва да има паметник на Българските войни - от Аспаруховите, Симеоновите и Самуиловите, четниците и въстанниците, Възрожденците, до героите ни от Балканската и Световните войни дали живота си за да назоваваме днес себе си българи. И докато българските деца си играят в Борисовата градина, да научат с кого да се гордеят, а не какви окови да носят в сърцата си. А пенсионерите с руските знамена трябва просто да заминат в историята, като всичко ненужно и вредно.

588

И.Б.

преди 1 година

Драги сънародници, и аз съм израснала по време на комунизма, но това не значи, че се противопоставям на всяко разумно действие на Софийската община. Паметникът няма да бъде съборен, ще бъде само преместен и реставриран. Впоследствие ще се освободи въздушното пространство, Витоша ще бъде цяла и княжеската градина ще стане по-красива.

587

Гражданин

преди 1 година

Комунисти и фашисти заедно на остров Белене!

586

До626

преди 1 година

Е па кога му дойде времето. Нъл знайш. А времето му дойде на паметника както на всяко праssе му идва коледата И не само на него. Ура

585

Анонимен

преди 1 година

Защо не го взривиха заедно с мавзолея? Из България има много комунистически паметници. Пълно е с паметници на партизани и терористи. Във всеки град и село има поне по един. Всичко това трябва да се изрине ако искаме да дръпнем напред. Вижте Чехия и Полша! Там изтриха комунизма е сега са добре. 2 пъти по висок стандарт от нашия. Подредени европейски държави.

584

Лаврентий Берия

преди 1 година

Побеснели Червени Пенсионери - таракани, спонсорирани от БСП и Копейкин с яйца и боя! Аз бих променил статута на Столична община на Сграда - Паметник на културата! За да видя, кой ще е оня, дето ще мята яйца - та после, до края на дните си да му удържат директно пенсията.

583

Анонимен

преди 1 година

Какви смелчаци бомбаджии, е що чак сега ?

582

White Ханъм

преди 1 година

Този позор за България трябва да бъде не отстранен а моментално взривен. Няма какво поколенията да берат срам заради руската фекализация.

581

Анонимен

преди 1 година

аз искам този паметник да бъде за нашите войници, загинали във войните за България и да си уважаваме дедите.

580

Анонимен

преди 1 година

На мен този паметник ми напомня,че сме били на страната на окупатора.Червената армия за много държави е била надежда и спасение.Ах,летете,ескадрони,в устреми ви милиони погледи са приковани със надежда и любов".Но България не е от тях.

579

Анонимен

преди 1 година

До АЛЕХНа мен ми пречеше Мавзолея

578

Вижте ги тия

преди 1 година

На Снимките : Какъв Българин си след като ми носиш руско знаме. За червените знамена да не говорим.