9

Някой

преди 1 година

До 7: ***!!!(или глупачка, без значение) и ти ще станеш мумия, освен ако не т е убие собствената ти простотия преждевременно.Малоумно създание.

8

Анонимен

преди 1 година

Най-важното, здравни съвети от анонимници в интернет, никога!

7

Анонимен

преди 1 година

До Аз съм на 75 Благодаря но съвети от мумии не са полезни.

6

Аз съм на 75

преди 1 година

и вече пета година съм на хемодиализа, но не спазвам никакви забрани в храненето. Моят съвет към хората с бъбречни заболявания е да се хранят по възможност най-разнообразно,но БЕЗ ДА ПРЕКАЛЯВАТ.Така и те ще се чувстват сравнително добре

5

Анонимен

преди 1 година

"Излиза, че възрастният човек не само, че е с понижен апетит по принцип, но той не може да приема мазнини, въглехидрати, белтъчини и изпада в малнутриция /недохранване/ и то причинено от нас-лекарите" --------------------------------------------------- Излиза, че докторите силно са си повярвали и са убедени, че толкова сме се отнесли, че да изпълняваме всяко тяхно разпореждане.

4

Анонимен

преди 1 година

Изключително полезна статия на професор Делийска!Благодаря,докторе!Има какво да научат и млади и стари,и здрави и болни! Понякога незнаем обикновените неща ,правим грешки.Благодаря и за публикацията в сайта!

3

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах , защо белия трън да е вреден. Ако може някой да обясни .Моля .

2

Анонимен

преди 1 година

Изключително вредни за бъбреците са високопротеиновите диети, понижен или много голям прием на течности /от мярата тук по-добро няма/, приемът на редица лекарства /такива трябва да се приемат по изключение и само след ъдоказана нужда, а не както е сега - за вирус - антибиотик, за косопад - антихистамини, за раздяла с гаджено - антидепресанти и т.н./. И тези неща си ги има в учебниците от време оно. Който учил в училище - учил. Останалото се информира от кривите "новинарски" канали и статийки.

1

Анонимен

преди 1 година

едно нещо което да не е пълна лъжа в тоя сайт. браво!