103

Анонимен

преди 1 година

Усетиха се окрайнците , преди твърдеха че от 80 изстреляни свалят 98 хахах

102

Славоукраинец

преди 1 година

Снощи съобщиха по БНТ новините че руснаците са имали 40 кинжала. Значи вече нямат нито един.

101

Анонимен

преди 1 година

И с какво е свалила украйна хиперзвуковоте ракети Кинжал , че нещо несхващам ? То Нато и Сащ нямат такава противоракетна сиатема та укрите ще имат

100

Bad Face

преди 1 година

Координаторът по стратегически комуникации на Белия дом Джон Кърби заяви, че системите Patriot са безполезни в борбата срещу руските крилати ракети. В интервю за CNN той отбеляза, че тази система за ПВО е предназначена за прихващане на балистични ракети и не може да се похвали с ефективност срещу руски крилати ракети, още помалко способна да прехваща дронове. Отделно Кърби подчерта, че Patriot няма да може да осигури защита срещу хиперзвукови ракети.

99

Анонимен

преди 1 година

До 112. Кой е снимал видеото и кой го е публикувал? Руснаците ли?

98

Анонимен

преди 1 година

Цилия свят видя вирал видеото в което руски кучета убиват украински невъоръжен пленник който казва с последните си думи "слава на украйна".

97

Анонимен

преди 1 година

Ако укрогероите бяха яли компот от череши с костилките и пръдлив боб щяха да свалят освен *** си0 *** и всички ракети,спътници и планети

96

Какво следва

преди 1 година

Времето върви напред, не назад. Войната в Украйна ще бъде краят на еднополюсният свят и на хегемонията на САЩ. Но ЕС ще си останат американски сателити, сами са си избрали тази съдба.

95

ген. Мили каза

преди 1 година

"От военна гледна точка през тази година ще бъде много трудно да се прогонят всички руски сили от всички части на окупираната от Русия Украйна", каза началникът на щабовете на армията на САЩ ген. Мили. Което по смисъл означава: "От очакваната украинска офанзива напролет нищо няма да излезе".

94

А снаряди няма

преди 1 година

САЩ са изпразнили складовите си запаси от снаряди 155мм и вече са започнали да доставят за Украйна от складове в Израел и Южна Корея. Украинците ги изстрелват по-бързо отколкото могат да им доставят. А като свършат израелските и корейските тогава?

93

Грешка

преди 1 година

Свалили са 81 от общо 34 руски ракети, изстреляни тази нощ. А руските ракети (според западната пропаганда) бяха свършили още през декември.

92

Анонимен

преди 1 година

Русофилчетата казват че руснаците ще се бият само с лопати с половин уста. Страх ги от бъдещето! ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ВАС!

91

Сата НАТО

преди 1 година

Що лъжеш в Беларус няма Т-22 и никога не е имало,а кинжалите се изстрелват от МиГ 31. -----///------ Аз никъде на съм писал, че Ту-22 е изстрелвал Кинжал.

90

Ели

преди 1 година

Боже, ела си прибери вересиите!!!

89

Анонимен

преди 1 година

Съединените щати са особено разтревожени от факта, че е трудно да се проследят руските атомни подводници, в резултат на което в случай на въоръжен конфликт ще бъде изключително трудно или дори невъзможно да се предвиди ударът, въпреки че по-рано в Съединените щати беше заявено, че с точност до няколко километра знаят местата за разполагане на руските атомни подводници и владеят маршрутите на тяхното движение.

88

Анонимен

преди 1 година

Американските генерали бяха уплашени от неочакваната поява на руски атомни подводници край бреговете на Съединените щати. Ако по-рано се предполагаше, че руските подводници се намират предимно във водите на Черно и Средиземно море, се оказа, че подводниците вече напълно изучават подходите към американския бряг, като същевременно остават незабелязани, пишат чужди агенции.Атомните подводници се разполагат край бреговете на Съединените щати, в Средиземно море и другаде по периферията на Европа

87

Гъливер

преди 1 година

Не можете да броите,лилипути.

86

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Хеч русия няма ракети, хем украйна ги сваля! Има подобна турска закана, която е нецензурна.

85

Анонимен

преди 1 година

А от тези 34 свалени, колко са примамките? Защото дори украинците показаха, че заедно с реалните ракети се изстрелват примамки, които да отклонят украинското ПВО.

84

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Що лъжеш в Беларус няма Т-22 и никога не е имало,а кинжалите се изстрелват от МиГ 31.Като си неграмотен военно,а то се вижда от доста време що се захващаш да пишеш глупости?