14

Анонимен

преди 1 година

Да сте чували за Чингиска Ханка или за Александра Македонска или за Напольонка не сте чували...но сте чували за Хубавата Елена която като я засърбяло и избягала с любовника си Парис в Троя че и откраднала златото на мъжът си Менелай.....!!! Още от тогава жените са били същите стоки както и сега...!!!

13

анонимна

преди 1 година

По-нико интелигентни били жените. Ако вие хилядолетия само перяхте и чистехте, изобщо нямаше никаква интелигентност да притежавате. И не ми обяснявайте как за няколко десетилетия трябва да ви настигнем, защото и сега жените продължават да ви отглеждат докато се преселите в друг свят. По-скоро ми обяснете като имахте само и единствено вие доскоро всички права на света, всички ли сте много умни, много преуспели, нобелист до нобелиста!?

12

анонимен

преди 1 година

Антонио, недостатъчно ви бие жената явно. Примитивизъм до безкрайност, но това е единственото поле на вашите изяви. Добрата новина е, че такива като вас нямат и капчица власт никъде.

11

Анонимен

преди 1 година

По-ниско интелигентни са като индивиди. Нормално е. Стига се пънахте с тоя феминизъм. Генетично мъжа и жената НЕ са равни. Мъжкият пол е по умен, по силен, по здрав психически , по приспособим. Това е генетика. Нищо обидливо няма. Ако за някой има.. значи просто с комплексарка. Нищо повече.

10

Анонимен

преди 1 година

Жените са потисйани от мъжете, за съжаление, не само в България, а в цял свят, защото не се сдружават, а се мъчат с "половинката си" . Мъжете са сдружени винаги с алкохола.

9

Баба Гица

преди 1 година

Робинята Изаура - сериал. Много бачч, а пари - друг път... Лошото е, че младите жени свеждат глави и се подчиняват, вместо да рискуват и да променят живота си. Часовникът тиктака. Много скоро ще се погледнете в огледалото и ще видите една баба да ви гледа от там. Не работете прекалено. Раждайте деца и ги гледайте. Само това ще остане след вас да осмисли живота ви.

8

До 6

преди 1 година

Като започна войната в Украйна, евреите, жените и транссексуалните веднага се изнизаха от страната. Бързо-бързо забравиха приказките за равенство.

7

Мария Габриел

преди 1 година

Язе се не оплаквам от кинтите Откак излезнах от село завърших филология и земах за мъж един ефреин от елита си оплетох кошницата Оти така прикаате Яз съм добре бе Яз съм жена

6

Тираджията Z

преди 1 година

Търсим шофьори в нашата фирма.Рсботния ден е минимум 15 часа и всеки взима една и съща заплата.Няма деление на половете.Ама гледам че жени въобще не се натискат да работят.Нямам си напредстава защо.

5

Стоев

преди 1 година

Пълни глупости.Почти не знам сектор където има разлики.Може би само някъде където трябва сила и се предполага че мъжете все още сме силният пол.

4

Гери-КАрфьол

преди 1 година

То е пълно с работни места за жените.Мъжете бягат в чужбина,че няма кой да ги издържа.Полиция,армия,строителство навсякъде има място за жени,които се издържат от мама,тати,любовник,мъж,баба,дядо,с.е.к.кс.суални помощи и почерпки по заведения и подаръци,а ниските заплатки са им само за гигарки и развлечения. Българката харчи повече от колкото изкарва и 80 % от дохода и е наследство,подаръци,дарение,почерпки,спонсорски договорки. Няма българка ,която да се издържа от труд и да дели разходи с мъжа

3

Анонимен

преди 1 година

Номер 2, какви женски фирми? Българката е научена роди едно дете и поне 4 години лежи(монимума е това) като види зора ражда пак, после децата боледуват, да бачка мъжа. Кой ще работи в тия фирми? В мола и по кафета и паркове е по-добре.

2

Анонимен

преди 1 година

След като феминистките искат високи заплати и пенсии, винаги могат да работят в мините, армията, полицията, пожарната, В и К. Да, ама не. Те чакат някой да ги назначи с квоти по разни администрации.

1

Анонимен

преди 1 година

Да си направят изцяло женски фирми и да си взимат каквито искат заплати. Ще им гледаме падението както с женските спортове.