28

Анонимен

преди 1 година

Жената не трябва да бъде принуждавана да работи, ако не желае! Иначе се счита за форма на насилие.

27

L.

преди 1 година

"Всяка подобнО промяна" - за разлика от английския език на Вашите господари от днес.бг, в българския има родове.

26

една

преди 1 година

Като се интересувате от вида ни, както разбрах, защо врещите ако ние се интересуваме от парите ви? Рано или късно проумявате за кого са всъщност хубавиците и си налягате пар.цалите. Но иначе сте прав за необходимостта от избор, иначе отиваме в Средновековието.

25

един

преди 1 година

Единственият смислен коментар е този до SS. Всичко друго е неподправена омраза или към жени, или към мъже. Ако няма избор, има лоши последствия. Също е добър коментарът какво ще стане ако всички жени останат дома, вие ли ще вършине нископлатена, направо да си го кажем, гадничка работа по домове и болници? Лошото е, само хубавици може напълно да избират, защото първо се интересуваме от вида на жената.

24

анонимна

преди 1 година

До ss - пропуснахте да посочите, че мястото на ВАШАТА жена е в къщи. Също пропустахте да кажете колко са тези мъже да издържат жена с по пет деца, които най-вероятно трябва да роди. Единственият правилен начин е да оставите жената да реши сама, има предостатъчно дето искат да ги хранят, тяхна си работа. Всичко друго е диктат, който ще доведе до хаос, непрекъснати размирици, а да не говорим че няма да има кой на шие, да гледа болни и стари и пр. Проумейте, робството приключи.

23

Mъж

преди 1 година

Аз нямам нищо против да сготвя нещо за 1-2 часа, да обикалям магазините и да гледам телевизия по цял ден, а половинката да се бъхта 8-9 часа по обектите и като се върне да й мрънкам как изобщо не ми помага в къщи и колко й е малка заплатата. Да не забравяме и картата й да стои в мен разбира се. А и вечер едно страшно главоболие ме обзема.

22

Анонимен

преди 1 година

Реалността, не само в БГ е такава, че ако в едно нормално семейство не работят и двамата трудно биха имали добър стандарт на живот

21

Анонимен

преди 1 година

По-точно в кухнята.

20

До 15

преди 1 година

Ако жените излезнат от трудовия пазар, ще настане такъв икономически колапс, че ви е бедна фантазията. Толкова компании и производства ще затворят, че половината мъже също ще останат безработни. Да не казвам, че с това ще хлопнете кепенцата на училища, болници и аптеки. Накрая ще се върнем в 1900 година.

19

Анонимен

преди 1 година

До SS Евала, пич!

18

Анонимен

преди 1 година

"В него се казва, че мястото на жените е у дома." - Ами разбира се. Кака така ще затварят жената при семейството и. Тя иска да ходи на гости и на комшията с големия боздуган и на колегата от съседния град и по дискотеките и баровете и изобщо да се прибира в къщи само по Коледа.

17

SS

преди 1 година

19 продължение! После казах на жена ми ,че след като ми е станала съпруга съм длъжен да я гледам и издържам ! И ,ако работи ще работи за семейството . И досега е така ! Официално работи в моята фирма ! Инак си стои в къщи и ми готви ! И всеки месец и плащам заплата,осигуровки и така нататък ! Мястото на жената е в къщи !!!!

16

SS

преди 1 година

Жена ми (азиатката) има три месеца като шивачка в през 90-те в една фирма чийто собственик не беше българин ! Без трудов договор, (тогава това беше нормално когато се преструктоираше икономиката ) И онзи три месеца даваше само аванс ,а заплати ниц ! Най накрая и казах да се маха ! Отидох заедно с нея да искам парите ! И онзи си изпрати гардовете да ме бият ! Две здрави момчета фитнес маниаци ! Пребих ги от бой! Лошото ,че пред жена ми ! Обаче мангизите си ги взехме !

15

Анонимен

преди 1 година

Затова са се наплодили като зай ци. Жените трябва да раждат и да гледат деца. Иначе една нация няма бъдеще. Те и САЩ са заселили със скоростта си на възпроизводство. Сега вече семейството и децата не са приоритет. Искат и тях да занулят.

14

Анонимен

преди 1 година

Мястото на жената е в апартаменти

13

Интересно ще стане,

преди 1 година

ако жените масово напуснат работа и решат да се отдадат на майчинство и домакинство, като в същото време се очаква от мъжете да няма "икономически затруднения" в семейството. Евентуална промяна на остарелия закон ще задължи ли мъжете да осигуряват всички необходими средства за семейния бюджет? И ако не успеят, какво следва?

12

Млада Ир

преди 1 година

Отиде положителния естествен прираст на населението и в тази европейска страна!

11

Анонимен

преди 1 година

До 11 Аре па и ти, да не реши, че всички са като Ленчето и постоянно само за това мислят? Има много причини жена да не иска интимност, без да я "получава от някой друг"!

10

Закон в Ирландия

преди 1 година

Мястото на мъжа е в кръчмата!

9

Анонимен

преди 1 година

Една жена не иска ли интимност от някой значи я получава от някой друг.