136

Гръмни са ма

преди 1 година

Овца фашистка,махнете ни от този ЕС б.рдак! Ти трябва да работиш в сливенския,ша те...ба в козата деградирала! Колкото фашистки закони си вкараха тук,да те..ба майката и гнусотията,това не е българка,а западен изверг!

135

Някой

преди 1 година

Отново напани да изравнят мъжът и жената трето няма.Така да видим немският мъж,Пикае седнал,Служи в кухнята,Чисти трябва да не е мачо,мачо е в Африка.Нямат чувство за кавалер,Тих чете книга в определени дни не мисли за нагон.

134

Гражданин

преди 1 година

Сталинка Георгиева пак проговори-и четейки написаното човек пие вода от извора.А забрави ли миналото си на партиен функционер.Е сега е с други визия, и дори името си смени.Но не трябва да я виним, тя е продукт на новото време.Нагаждачеството е най важното качество на кариериста и тя добре се справя

133

Знаещ

преди 1 година

Сменят си пола ! Толкова ли е сложно!?

132

Анонимен

преди 1 година

Некомпетентните компенсират с повече труд...

131

ФАКТ

преди 1 година

Ако една жена е интелигентна, образована и професионалист в професията си ТО ТЯ НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВИ ПИВИЛЕГИИ И КВОТИ при кандидатстване за избраната от нея работа. Тия локуми дето ги разтягат феминистките, как били пренебрегвани и как мъжете ги смятали за робини са за слабоумните но с високо самочувствие и безкрайни претенции ПАТТКИ които гледайки как другите получават големи заплати а тях ги игнорират си фантазират за някакв изгубени привилегии и мераци за равенство с по-образованите от тях.

130

Ахил

преди 1 година

Ами че трябва ли да работят.Ти си ги осигурила до девето коляно.Какво си ревнала с крокодилски сълзи?

129

Сталинка

преди 1 година

Искам внучката и дъщеря ми да краднат повече от мъжете и от самата мен.

128

Почтен

преди 1 година

И аз като мъж искам да получавам 1/10 от заплатата на Кристалина, а да работя 2 пъти повече , но уви не може.

127

Анонимен

преди 1 година

Кукувица. Ганка не е свикнала да работи. Само лежи и пърди. Не се тревожи. Няма да се минат да се преработят

126

анонимна

преди 1 година

Жените имат солидно оправдание за недотам умственото си развитие и това е столетия в най-ниския слугинаж. Последните десетилетия не могат да ги измъкнат от там. Въпрос - какво е оправданието за доста мъже на тяхното ниво? Една е един, защото не може такава безпричастност към пола си, освен ако никой не и обръща внимание. По-долу беше точно описание.

125

анонимна

преди 1 година

Много жени носят под.логи за без пари и чистят ....... също за без пари. На миньора поне му плащат. За каквото ставаме, за това. Точка по въпроса за миньорите, дето ги развявате наляво и надясно. При всичките ви вековни привилегии имате доста ниско интелектуално ниво.

124

the historian

преди 1 година

are you serious? ей сега ще направя напомнянето, Кристал се намира до МинФин, известния Кристал, ... кристалина, впрочем този кристал по вр на 2 световна война има, както и след това, лошата слава на лошо място за жени, и вие точно на този ден, пишете за Кристалина??

123

Анонимен

преди 1 година

Така е, няма равенство, но не е и само в заплащането и във водещите постове. Колко миньорки на забоя има, колко жени събират ***, колко са жените на фронта, колко са жените моряци, колко са по петролните сондажи. Аз съм ЗА, ако работят същата работа да взимат същата заплата. Така е правилно, но и нека обърнем внимание на тежките, мръсни и зле платени сектори, не само на ръководните.

122

Една

преди 1 година

Ето, бръкнах в злобата на "колежките". Никой не може да ти измери нито количествата нито качество на изпраните *** или изкопаните градини. Смешно е, щом това ти е постижението. Тук говорим с факти, за резултатите които подлежат на измерване- е айде кажи като години стаж ли работиш повече от мъжете? За това има задължителни квоти за жени на ръководни длъжности, щото уж много работят или щото много им е полезна работата (не се мери в прани ***) Смешна си.

121

анонимна

преди 1 година

Всички в този форум си искат древните времена, когато жената им е била роб без никакви права, абсолютно никакви за каквото и да е. Затова пищят, защото имат като техните права и говорят тотални измишльотини. Е, има обаче една новина - робството е отменено отдавна, даже и у нас.

120

анонимна

преди 1 година

Ако една изобщо е жена, сама си пллллюе в устата, както казва народът. Или е некъдърница някаква, или е подмазвачка на мъжете, та белким се намери някой да и обърне внимание. То иначе подобни няма да ги плещи, като че ли познава милиони жени по света и у нас.

119

анонимна

преди 1 година

До Руси - кой ви е потъпкал, стига сте лъгал! Всички мъже, дето познавам, винаги, повтарям винаги наготово сядат на масата, наготово си вземат изпраните и гладени дрехи, почти нищо не вършат в дома си, а жените им работят до една. Защо така неистово плюете жените, има всякакви, но това се отнася и до мъжете, да не би да отричате? И се учудвате, дето не ви искали да се омъжват за такива като вас, то на мен поне ми стана всичко ясно.

118

друга една

преди 1 година

Зависи от случая. Може жената да работи повече, аз познавам такива, може и да работи само в дома си, може и градини да гледа събота и неделя и т.н. Също познавам и немалко мъже, дето нищо не правят в дома си, вкл. и т. нар. мъжка работа, истината е, че нещата се омесиха доста и обобщенията са израз на откровено мъже - или женомразство.

117

Една

преди 1 година

Това са ПЪЛНИ глупости. Никоя жена, която познавам не работи повече от мъж. Може би стои повече време на работа в безмислени срещи, може би пише повече безмислени документчета и процеси, но в никакъв случай не работи повече. Още по-малко някоя с 2 отпуски по майчинство. И това е ФАКТ. Жените на високи длъжностти са невротични и в много случаи микромениждъри. На една горе долу компетентна се падат сто малоyмни Божие наказание.