21

Не България

преди 1 година

Иска,ЕС И САЩ ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПОЛИТИКАТА НИ!!ТЕЗИ ЦЕНИ СЕ ПРОМЕНЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ТЯХ,В МОМЕНТА ПАК ВИ ЛЪЖАТ И СИ ИЗТРИВАТ РЪЦЕТЕ С ТЪРГОВЦИТЕ.ЕС АКО НЕ БЕШЕ НАЛОЖИЛА САНКЦИИ,СРЕЩУ РУСИЯ,КОИТО ТАКА И НЕ Я СПРЯХА,НЯМАШЕ ДА СЕ ВДИГНЕ ВСИЧКО И НЕ САМО ХРАНА.ЛЪЖАТ,КРАДЪТ И ВЪШКИ ИМАТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ УТА.КИ

20

Тихомир

преди 1 година

Браво, най-накрая правилно политическо решение.

19

Анонимен

преди 1 година

Ми в другите страни от ЕС производителите плащат повече за труд, по скъпи са и горивата, по скъпи са и енергоносителите. За един и същи труд на запад плащат примерно 15 евро на час, а в Бг 6 лева. Ще се отрази ли това изравняване на възнагражденията в сектора?

18

Любимката Гърция

преди 1 година

Не че нещо, но Гърция я засипаха със субсидии, за да компенсирала ковида. Все едно тук не са ни затваряли.

17

Милият ЕС

преди 1 година

Мяу! Ся ли са сетиха? И защо изобщо са не изравнени? Див грабеж и експлоатация, и тонове приказки за демокрация

16

Анонимен

преди 1 година

Няма солидарност, има изгодно за запада

15

Анонимен

преди 1 година

До Войко - оФцете вярват в това, в което им кажеш, че трябва да вярват. Ако им кажеш, че лятото трябва да е студено, а зимата топло, ако им го повтаряш по телевизията няколко месеца и те ще започнат чак да те убеждават, че е така. За пример може да се посочи станалото с Ковид. За щастие Ковид ни доказа, че оФцете в Бг не са чак толкова много. Лошото е, че са се намърдали на високи управленски позиции и блеят, докато Бг върви надолу, но пък хубавото е, че все повече хора започват да проглеждат!

14

Анонимен

преди 1 година

Този кабинет направи повече отколкото беше свършено в последните 30 години.

13

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - Знаех, че си доста ограничен откъм мисъл и анализ, но чак пък толкова не очаквах хахаха Ами като в Полша климатът не е подходящ за отглеждане на култрата Х, тогава да отглеждат У, а не да взимат повече пари за Х. По твоята логика на Швеция трябва да им дават ОГРОМНИ субсидии, за да могат да отглеждат портокали, понеже там не виреят по принцип.Вместо да се правят такива БЕЗУМИЯ,е по-добре просто да не им дават субсидии за портокали.Да отглеждат каквото вирее,а не каквото им скимне!

12

Анонимен

преди 1 година

"Как изобщо е допуснато това? Кой персонално се е подписал за такова национално предателство?" - Ти сега ли разбираш, че се дават различни субсидии в различните страни? хахаха Четете бе хора, никой не е длъжен да ви налива с фуния информацията в мозъка... :) ... Полсе защо яден полски домати? Ами затова, защото там могат да си позволят да ги продават на по-ниски цени, понеже взимат по-голяма субсидия. Естествено темата е дълга, заради различните разходи,но е хубаво НАЙ-СЕТНЕ хората да го узнаят!

11

Анонимен

преди 1 година

"От говор от ЕС: "Първо изравнете заплатите и после ще изравним субсидиите. Когато почнете да плащате на българите европейски заплати, тогава ще ви даваме европейски субсидии."" - Май още не си разбрал/а, че една от причините за по-ниските заплати тук са по-ниските субсидии плащани на производителите. Вместо да се правиш на остроумен/на, не е лошо да си размърдаш мозъка. Ако примерно аз съм производител и получавам 50 лв. на декар, а в Полша взимат 100 евро, как да ти плащам колкото там?

10

Анонимен

преди 1 година

Как изобщо е допуснато това? Кой персонално се е подписал за такова национално предателство?

9

Анонимен

преди 1 година

От говор от ЕС: "Първо изравнете заплатите и после ще изравним субсидиите. Когато почнете да плащате на българите европейски заплати, тогава ще ви даваме европейски субсидии."

8

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Тоя па се изказа неподготвен. В Полша може да се отглеждат най-различни неща.

7

Сата НАТО

преди 1 година

Субсидиите се дават завади по-неблагоприятен климат. Не може Полша и България да имат еднакви субсидии, при положение, че България е на райско място, а Полша е на брега на Северно море и там вирее само ръж, грах и картофи. Правителството на мало умния *** пак се е заело да пъха пръчки в колелата на ЕС.

6

Войко

преди 1 година

Няма как колониите да са равни с господарите, те за какво според вас ни приеха в ЕС, за да живеем като тях ли? Пхахахахаха отчайващото е че все още много овце вярват в това..

5

Бгг

преди 1 година

И това след колко години се сетиха ???

4

Край

преди 1 година

от как сме в ЕС сме на един пазар със западните земеделци и животновъди. Как се конкурираш с някой дето още на първо число е с двойно повече субсидия от теб. Допускането на това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо българското земеделие и село. После да не се чудите що ядете масло с краварката в ъгъла. Западняците смятат че и за говедари не ставаме.

3

Един Българин

преди 1 година

До Нов Зеленчукопроизводителите са прецакани, но за това е виновен Чекмеджиев! Всичко отива при зърнарите и най-вече при Илзочвски и още 10 човека, но те си плащат в Банкя и "няма проблеми". За обикновения човек остават цените на зеленчуци и плодове в магазините и по пазарите. За това и мафията отново ще ни го избере ако не гласуваме масово.

2

Нов

преди 1 година

Субсидиите отиват в някое претъпкано чекмедже. Земеделците /стопани на зеленчукови градини и насаждения/, ако получаваха някакви субсидии, щяха да произвеждат за пазара, а не да се отказват.