150

Анонимен

преди 8 месеца

а къде ще ходим да мочаме

149

Скромно мнение

преди 1 година

До А на летците на САЩ? 168 Заслужили сме си. Уж съюзници на Хитлер , ама не баш. Да минем по тънката лайсна и да не участваме във войната. Къде дават така.Пак сме минали с много малко , но после Русия ни го връща тъпкано.

148

А на летците на САЩ?

преди 1 година

Пред посолството на САЩ в София (но отвън, на наша територия) има паметник на американските летци, които са бомбардирали София по време на Втората световна война. По официални данни при бомбардировките загиват 1243 жители на столицата, 1355 са ранени, а разрушените сгради са над 5300, главно в центъра на града. По същото време са бомбардирани и други селища на страната - Драгоман, Враца, Карлово и военното летище там. А за нас да има такъв паметник в столицата ни е позор.

147

Малко за политика

преди 1 година

За ГЕРБ темата за Паметникът на Съветската армия е удобен начин да намалят гласовете за ПП-ДБ. Не това е проблема, който трябва да се решава чрез изборите. Истинската тема е корупционният модел на ГЕРБ. Видя се, че магистралите, на които Бойко режеше лентите за с 30% по-малко асфалт, а от там са откраднати милиони. И хайде сега това да го забравим, и да завъртим предизборната битка за това дали да се демонтират Паметникът на Съветската армия и на американските летци пред посолството на САЩ.

146

ели

преди 1 година

и да премахнем всички джамии, понеже 500г. сме били под турско робство

145

Ели

преди 1 година

Е сега ще падне бой, кой да е на паметника

144

Анонимен

преди 1 година

До РадославНикъде - просто смърдиш на политкоректност отвсякъде. Има и паметници на истински сегашни окупатори. И армията им е тук. Или омразата е само против бившите окупатори щото е модно и лесно? Паметници се разрушават за да се градят други подобни. В нашия случай са изградени. Просто чакат някой със същата пяна на устата да започне да ги мрази и да простестира и против тях. Айде със здраве и като дойде оня истинския комунизъм от Давос с насекомите и ваксините дано пак да го мразиш толкоз.

143

КОЛЧЪО

преди 1 година

ГОЛЕМИТЕ им освободители - затова ли Убиват невинни Деца и изнасилват Жени в Украйна смятай колко са зли и подли

142

Анонимен

преди 1 година

Аз предлгам паметник на Линкълн или на Зеленски, бая росороби ще пукнат само от яд.

141

не

преди 1 година

Не, като го махнете оставете мястото парк и не правете стари или нови националистически пропагандни програмки. Никакви царе, генерали и т.н.

140

Анонимен

преди 1 година

Ако кресливия десносектантски планктон беше проявил омразата си преди 89 година щеше да бъде истински принципно решение. Но не би. Тогава му поднасяха цветя с родителите си комунисти и го възпяваха в песни и стихове и не беше окупатор. И сега са толкова кресливи понеже най-лесно е да лаеш срещу окупатор който отдавна го няма. Ах колко мразим окупаторите брей - патриоти та дрънкат. Да не повярваш. Протестирайте против базите бе - ето ви окупатор и то истински - на козяк, и паметници си има.

139

Анонимен

преди 1 година

До Радослав...и да останат паметниците на сегашния окупатор. Един вид просто паметника не отговаря на фактическото положение. Този окупатор отдавна го няма следователно и паметника му трябва да изчезне. Сега си имаме друг окупатор и трябва да се кланяме на неговите паметници. Все още най-актуалния и вечен символ който трябва да увековечим е НАДУПЕНИЯ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА РАЗРУШИТЕЛ НА ПАМЕТНИЦИ.

138

Анонимен

преди 1 година

Ако там се строи,цените ще бъдат от 10х ЕВРО нагоре. Така че като нищо ще строят,но не монументи...

137

Анонимен

преди 1 година

София е руски проект в България, след Руско-турската война. Селото с овците и 100-те джамии е руски проект на Третата българска държава. Цяла София е руска и трябва да се закрие и на нейно място да се изгради Нова Плиска - като Ню Йорк. Нова Плиска ще се казва вече неруската столица.

136

По същество

преди 1 година

Т.е. цар Александър, генерал Гурко и на десетките хиляди руснаци оставили живота си в България?

135

Анонимен

преди 1 година

Да се смени бетона с друг бетон е несериозно.

134

Кгкхкжкжкжкжкбк

преди 1 година

Тук пак се започна спор комунисти-антикомунисти и то от хора които не са живели по онова време! А спорът трябва да е трябва ли всеки път да изтриваме историята си за да започнемна чисто. Елементарните хора биха разрушили всичко което не разбират и биха превърнали държавата в розово кичозно будоарче! Както и правят напоследък

133

Анонимен

преди 1 година

Най добре да направят паметник на българския гей.

132

Jcjvjvjcjcjchcx

преди 1 година

А на създателите дали ще им светят очите?!?

131

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, да. Близо до Алма Матер, до НС и до най-големия ни храм паметник. Да се знае, коя е държавата, в чийто център ще е този монумент.