11

Гласуващ за ДПС

преди 1 година

ДПС напред!!!

10

Само Кирил и Асен

преди 1 година

ПП са надежда за промяна, а ГЕРБ са крадливото минало! ПП са партия в средата на партийната палитра, те представляват малкия бизнес и работещите бедни, а ГЕРБ са в дясно на партийната палитра и представляват едрия бизнес! Няма такава партия, която да представлява целия народ! Всеки слой от обществото е представляван от определена партия и всеки сам избира кой да го представлява в Парламента, кой да е неговия глас, прокарва неговите интереси!

9

Кой каза

преди 1 година

че ако има район чужбина - гласува за ДПС? Прав е бил.

8

Boko

преди 1 година

Какви българи, какви пет пари в чужбина! Тези "българи" са такива само на думи, нищо българско не е останяло в тях (е, може и да има тук-там изключение) и нямат думата да определят/влияят на и без това смшните ни избори. Напразно потрошение пари на вятъра за хамелиони!

7

Тошо

преди 1 година

50 000 гласа са 2,5% от 2 000 000 тук, едно нищо, а разходите са до небето, струва ли си!?

6

G.I. Joe

преди 1 година

гласуват 30% от 6000000 това са 1800000 какви 3 милиона нещо си се заблудил.

5

Анонимен

преди 1 година

И защо имат право?

4

гост

преди 1 година

Абсолютно безсмислено харчене на народна пара! Така и така само една партия взема 2-3% повече. Гърците са го решили правилно - ако искаш да гласуваш, отиваш си в родното място.

3

G.I. Joe

преди 1 година

От Турция само 28000 това са си 2% за ДПС при ниска избирателна активност те и на това разчитат хората да не ходят да гласуват. Не знаят български но за 2 кебапчета са първи там наредени...

2

Руси

преди 1 година

Единствените думи ,които долу горе ми харесват идват за жалост единствено от Възраждане ,което е много ,много жалко! Струва ми се ,че нито ПП или ГЕРБ като водещи партии изобщо ги интересува какво мисли народа и не го броят за живи. Трябва референдум по всеки по чувствителен въпрос и депутатите да бъдат намалени до 100-120!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Защо директорът на Информационно обслужване, отговорен за изборните резултати, е бил в САЩ?,Пускайте хартия,софруерчето на машините се обработва.