6

От чужбина

преди 1 година

ЕС редовно превежда милиони евро на бг от данъците които ние плащаме в развитите държави. И сме в пълното си право да избираме кой да краде тези средства. А родолюбците в бг-то да престанат да се осигуряват на минимална заплата и тогава да говорят за плащане на данъци. Ок?

5

До "1" и &

преди 1 година

Без значение е къде живееш. Важното е в коя държава плащаш данъци. Само тези, които плащат данъци в България, трябва да имат право да гласуват тук. Парите, които гастарбайтерите пращат на роднините си, са частни, лични пари. Но данъци те плащат в чужди държави и пълнят чужди бюджети.

4

до 1

преди 1 година

До Извод,ама парите от чижбина ги вземаш,не ги връщаш,нали лице.мер такъв,на вас трябва да ви се отнеме првото да гласувате докато пара.зитирате на чужд гръб,като почнете да си изкарвате хляба с труд,а не с крадене ще си давате мнението и може и да гласувате,самозабравихте се с краденот си имане и мислите,че може и да се обаждате,затваряй си мръсната уста,тъпчи я с луканка,само това знаеш,вие сте срам за тая земя

3

Алтерниращ веганист

преди 1 година

До Гешев защо се крие: Данчо, хапчетата, Данчо! Мани го Гешев, слушай докторите, грии се за здравето си!

2

Гешев защо се крие

преди 1 година

Президента Радев да каже защо се изтезават Българи до С_МЪРТ с честоти от МВР и ДАНС, спасихте Евреите убивате Българи по най брутален начин !? Мирослав Германов

1

Извод

преди 1 година

Гласуване в чужбина трябва да се премахне,за да се спестят манипулации.Изборите са за тези,които живеят в България.Който иска,да се прибира.